Во последниов период има повеќемина на кои им е потпишан указ со документи од сестра/брат,така да како што кажав ти останува да почекаш уште малку.Vo Bitola vo konzulat,so dokument od sestrami ima bg pasos
Во последниов период има повеќемина на кои им е потпишан указ со документи од сестра/брат,така да како што кажав ти останува да почекаш уште малку.Vo Bitola vo konzulat,so dokument od sestrami ima bg pasos
Se odnesuvase za fatigoova ne za tebe cvekeBroj na prepiska slika ova ona
Неможам од телефон принт скрин да манамBroj na prepiska slika ova ona
A ti koga bese na intervju,sto pisuva kaj tebe?Ok status proverka od vice
Se cudev kako razgleduvanje zatoa ok e pozz
Jas seuste sum na polozitelnoA ti koga bese na intervju,sto pisuva kaj tebe?
Kako be ova so broj na prepiskite ti noemvri 2016 so 5 cifren broj na prepiska jas dekemvri so cetiri cifren br na prepiska 21xx/2016Неможам од телефон принт скрин да манам
Одприлика интервју ноември 2016, положително фебруари, деновиве указ.. во понеделник ќе се закажам
Преписка 22хх4/2016, и 11ххх/2017
A sto znaci toa polozitelno,moze cel tekst?Jas seuste sum na polozitelno
Intervju sofija 07.12.2016
I kaj mene bese ova istoto 2 meseci i vcera se smena vo razgledvanje od viceprezidenta.
Да не давам и толку за денес.. зависи кај си поднел, мислам дека до тоа е, или автоматски се генерираат па затоа има разлика во бројките, друго да не пиштат филозофите, бројчето од 2016 ми е старото, а ова 2017 што го добив по прекинот[DOUBLEPOST=1524941094][/DOUBLEPOST]Jas seuste sum na polozitelno
Intervju sofija 07.12.2016[DOUBLEPOST=1524940504][/DOUBLEPOST]
Kako be ova so broj na prepiskite ti noemvri 2016 so 5 cifren broj na prepiska jas dekemvri so cetiri cifren br na prepiska 21xx/2016
Извини а кај поднесе документи?Да не давам и толку за денес.. зависи кај си поднел, затоа има разлика во бројките, друго да не пиштат филозофите, бројчето од 2016 ми е старото, а ова 2017 што го добив по прекинот
Jas bev na intervju vo Bt dekemvri 2016 moeto brojce ima tri brojki+godinataДа не давам и толку за денес.. зависи кај си поднел, мислам дека до тоа е, или автоматски се генерираат па затоа има разлика во бројките, друго да не пиштат филозофите, бројчето од 2016 ми е старото, а ова 2017 што го добив по прекинот[DOUBLEPOST=1524941094][/DOUBLEPOST]
Извини а кај поднесе документи?
[DOUBLEPOST=1524942166][/DOUBLEPOST]CESTITKI FATIGOVA SO SREKA DRUGARCEТука сум цело време, и слободно лажете се самите. Немам интерес да се замарам. Жал ми е што си верувате и продолжете така. Синдром македонски[DOUBLEPOST=1524937512][/DOUBLEPOST]
Заборавив да ти кажам... во петокот ми го потпишале указот, па така секоја дискусија ќе ја одминам, а од време на време, може да прочитам некоја фејк њуз посредничка...
Фала да се врати на сите[DOUBLEPOST=1524942166][/DOUBLEPOST]CESTITKI FATIGOVA SO SREKA DRUGARCE
За тоа ти е со 3 цифри.во Декември интервју во амбасада ама бројчето го добиваш кога документите ке стигнат во Софија,а тие стигнале во Јаниари или Февруари во 2017 и почнуваат со нови бројчиња.Jas bev na intervju vo Bt dekemvri 2016 moeto brojce ima tri brojki+godinata
SofijaДа не давам и толку за денес.. зависи кај си поднел, мислам дека до тоа е, или автоматски се генерираат па затоа има разлика во бројките, друго да не пиштат филозофите, бројчето од 2016 ми е старото, а ова 2017 што го добив по прекинот[DOUBLEPOST=1524941094][/DOUBLEPOST]
Извини а кај поднесе документи?