Убава мапа, влажни сништа имаш?Најверојатно си идат дома преЦедателите на Македонија (Могерини, Хан, Туск).

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убава мапа, влажни сништа имаш?Најверојатно си идат дома преЦедателите на Македонија (Могерини, Хан, Туск).
Повеќе ќе имаат проблем со бројка, отколку што на некој му пречи да протестираат. И онака беше најавен како протест против лошите економски политики.Викаш ќе темпираат по наредба? Можда и наредните избори им ги имаат ветено ако потпишат за уставните промени. Протест ко протест а бил а не бил.
Душиче едно и ти дочека на некој да му се изнасмееш.
Штом си ти овде, во форумот смислата за хумор е поголема.Душиче едно и ти дочека на некој да му се изнасмееш.
Одма денес гледам плавите курирци налик Фактор, А1он итн. во фул форс оцрнување на Тасеване навлегувам во тоа дали се во право или не ама нели не беше битен човекот, беше битен аргументот
![]()
Знаев дека се заебав што не гласав за СДСМ и на парламентарни.
Дрогаш ниеден!Знаев дека се заебав што не гласав за СДСМ и на парламентарни.
![]()
![]()
нивната позиција и распоред се предадени, а учките на терен ја добија преку сателитски мобилни.. се знаеше и кој е издајникот од штабот... овие беа колатерална штета, некој оперативец за балкан, косово и македонија си испланирал дека треба да се напраи курбан, за народот полесно да го прими Охридски договор ,па го измислија и ова и после карпалак... а она нашата акција кај радуша со сухоите беше без одобрение од вујче и затоа после следуваше и казна, тврдо слетање..
Мене ли ми се обраќаш, безимен? Или се срамиш од себе, па се криеш зад некој лик од цртан филм? Јас не сум административен работник. Да, програмер сум. И тоа сега работам во друга фирма, приватна, да не мислиш нешто буџетски. И тоа за убава плата, поголема прилично. А ти, ако си нереализиран, занимавај се со мене и нека ти биде цел свет виновен за својата нереализираност.Имаше Џурџица позитива, за паразити ко тебе шо го проведоа златно грујови прдејќи у фотеља до која не би ни припариле да е све нормално. Коски остаи на форумов и се уби од лажење као си многу способен програмер, а ништо друго не праиш освен дуење ташаци на таа екипа.
Правата „позитива“ ја видовме у приватен сектор, каде што е**вте мајка на све живо....сега само да чекам заев и анѓушев да не опраат....