UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Рома ја искористи глупоста на векот на Валверде, ова им е премија. Ја имаат најслабата одбрана во ЛШ, убедливо.[DOUBLEPOST=1524599041][/DOUBLEPOST]
Нешто страв да не ве фаќа :pos:
Никогаш, вас ве делкаме и триста галактикоси да направите :kafence: :D

Ај остај што ќе ја реши Рома, али кога ќе ми текне дека за малку пари го дадоа на Ливерпул... можеа ко ништо да им бараат 70 до 80 милиони за Еѓипјанецов.

Рома ја искористи глупоста на векот на Валверде, ова им е премија. Ја имаат најслабата одбрана во ЛШ, убедливо.[DOUBLEPOST=1524599041][/DOUBLEPOST]
За слабите екипи ни треба на нас против вас со Бензема можеме.

Две златни топки нека му дадат.
Иначе кој сака да го купи ќе треба во пакет со Фирмино и Клоп. :D

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Салах играчиште...се надевам ќе продолжи со ваква форма и во сезоните што следат ...

Aleluja :D

Mnogu me interesira kogo markirashe Fazio. Pazete mu dvizenje i kako se postavuva.

Ман
Па не баш , Рома у доста јака група беше прва , изигра добар фудбал до сега.
Тоа што Барса ја има најслабата екипа у последниве 10 години тоа е друга работа..
А и башка со Ливерпул Сити неможе да игра , Рома ке игра на таков пресинг , да не се лажеме ;)

хех иста ситуација како со Сити голот, минимален офсајд :D

И судиските одлуки им идат во корист, ќе зимаат ЛШ!

Ги раскинаа со овие долги додавања, одбраната на Рома уште на средина на терен да дојде, аматерски лошо изиграно, но тешко кој тим може со овој притисок на Ливерпул да се носи.

Само Мурињо против нив :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom