Има шанса но зависи каде сакаш да ти е адресата.Decki znae li nekoj da mi kaze dali moze istiot den koga ke si go zemam drzavjanstvoto da se slikam za pasos i licna karta ili nema sansa?
Ili Sofia ili Blagoevgrad seuste ne sum na cisto...nekade kade pobrzo ke mozam da zavrsam se...Има шанса но зависи каде сакаш да ти е адресата.
Ili Sofia ili Blagoevgrad seuste ne sum na cisto...nekade kade pobrzo ke mozam da zavrsam se...
Istoto ke go storam i jas ne vredi poveke da se nerviramna isti pamet sme. do juni i si gi povelkuvam dokumentite.
sovet koi znae neka piese kolku e pametno i dali ke ima efekt advokat da se fati mene iskreno mi se nudi advokat so pismen dogovor deka za 6 meseci moze da ja zavrsi rabotata. ima li nekoi iskustvo sovet mislenje ili slicnoIstoto ke go storam i jas ne vredi poveke da se nerviram
Sent from my U20_Plus using Tapatalk
Честитки. Какви документи носеше од брат ти?Sabajle proveriv bev na finalna... sega pred 5mi pak proveriv i ete ima promena... intervju Sofija09.03.2017 preku brat... na finalna bev okolu 3 meseci
Kazi koj e taj advokat pa i nie da go pobarame i jas sym na dopolnitelna of 2016 intervjusovet koi znae neka piese kolku e pametno i dali ke ima efekt advokat da se fati mene iskreno mi se nudi advokat so pismen dogovor deka za 6 meseci moze da ja zavrsi rabotata. ima li nekoi iskustvo sovet mislenje ili slicno
samo kopija od negoviot pasos i licna karta... nisto drugoЧеститки. Какви документи носеше од брат ти?
Fala ti mnogu...po se izgleda i jas taka ke napravamЈас ке одам 2пати.Првиот пат да си земам Гражданството во Софија,вториот пат со адреса ке аплицирам за документите во Благоевград поради близината и брзината за вадење на било кој документ.Се зависи во колку ке закажеш да си го подигнеш Гражданството.