Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И можност уште една ѕвездичка да додадете на амблемот
Чудно оваа година се признавте во државава и првенство и куп, претходно ништо не ви беше регуларно и зимски сон ве фаќаше секое второ коло
И да, јас за разлика од вас што никогаш ништо не признавате (со неколку исклучоци) ќе кажам дека Шкендија беше подобра сезонава и заслужено го освои првенството, штета само што на крајот излезе тоа индијанското што си го имаат играчите во нив.
Тони штета за играчите, оставија непрофесионален лош впечаток на тоа мислев, мене баш ме заболе што правеле, играа добар фудбал цела сезона за на крај да изиграваат Индијанци.
Истиот случај е и Муслиу, дури и кога премина кај вас, не го плукав и во вашиот фан клуб напишав се најдобро за него, истото мислење го имаа многумина како мене и ќе го имаа веројатно да не се глупираше со тие наивни провокации мислиш 100 години ривалство имаме и 20 години игра типот за Шкендија, а не уствари да го провоцира клубот кој го направи репрезентативец и само го навлече гневот а можеше да биде почитуван од двете страни.
За ѕзвездичката не најдобро, него воопшто не сум информиран, затоа и се насмеав, ваљда сфати дека се нашалив?Ќе ми кажеш што е уствари работата?
![]()
[DOUBLEPOST=1524430083][/DOUBLEPOST]Види инфоспорт имаше и еден добар наслов за ова, вели кога курвата збори за морал.
Значи тука се играчите на Вардар со навивачите како пеат индијанци.
Муслиу правеше лајв на инстаграм цело време додека се славеше и на крај го има и моментот за кој збориме. А за тоа дека Вардар го направил репрезентативец грешите.
Муслиу додека беше во Ренова играше на ЕП со младите и јасно беше дека ќе игра и за А репрезентацијата, Вардар направи добар потег што баш на време го зедоа. Но како он поминал во Вардар си знае самиот, а имам слушнато дека не бил баш најдобро примен од некои соиграчи. Он замина како и другите бидејќи не им беа исплатени платите.
Ѕвездичките се избор на самиот клуб ако нема федерацијата регулирано со закон како треба да биде. Во овој случај имаш клубови кои ставаат ѕвездичка за една титула, некои една ѕвездичка на три титули, некои на пет, некои на десет, некои па не ставаат воопшто.
Шкендија ја стави ѕвездичката бидејќи тоа беше прва титула во историјата на клубот.
Правеше лајв и се сликаше со резултатот од семафорот против клубот за кој до вчера играше
Не е само Муслиу и други играчи заиграа за репрезентација преку Вардар, јас не му замерив што премина во Шкендија, само не знам која му е потребата да глуми ѕвезда и да создава гнев кон него.
За тоа и го доби мојот респект и најмногу ме погоди тоа зошто помислив дека стварно гине за дресот на Македонија а сум се излажал.Се радував што Вардар ќе има таков играч и ако е Албанец не ми сметаше но после тоа е кај мене е во број еден омразени играчи.Таков карактер е. Кога играше против Албанија само он од сите на теренот најде да се тепа па го замразија многу луѓе, сега ги врати симпатиите.
Мене не ми е јасно ова, ако може некое објаснување.За ѕвездичките не си информиран баш најдобро.
Мене не ми е јасно ова, ако може некое објаснување.