Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
eto doso spasilac terminator :) cak noris hahaha[DOUBLEPOST=1524332653][/DOUBLEPOST]

sve sta imam niko nedaje i eto swarceneger.... rambo ........................................................................................................................................................................................................................................................................ rambo 1.2.3.4.5.6 ..... caknoris itd nek vam daje dosta sam ja davo :)
ovdje samo zokiniko i panelrazarac i povremeno dux4 daju liste. vi ostali samo znate upropasti... cast iznimkama kao sto je starac foko i još neki[DOUBLEPOST=1524336464][/DOUBLEPOST]da napišem da dijelim, za pet min bio bi mi pun PM

ovdje samo zokiniko i panelrazarac i povremeno dux4 daju liste. vi ostali samo znate upropasti... cast iznimkama kao sto je starac foko i još neki[DOUBLEPOST=1524336464][/DOUBLEPOST]da napišem da dijelim, za pet min bio bi mi pun PM
je...da djelis liste pun bi ti bio pm..izgorilo bi ti dugme za blokadu od pritiskanja dok bi sve uspia zaustaviti da ti ne prepune pm...

@starac foco jeeeeeeee...car,kralj,prvak u skoku u dalj....jeeeeeeee.....ziveo starac foco.....

Može li se ovo pretražit uz pomoć Losmij skener mjenjajući samo portove:
Код:
http://62.210.90.80:*/playlist.m3u8

"exp_date":null,"is_trial":"0","active_cons":"262" "max_connections":"0"
Код:
http://142.44.213.144:25461/get.php?type=m3u&username=PlayTVEstamosEnLaPlayStore&password=ListaOficialNoRobarEstamosEnLaPlayStore&type=m3u

Pozdrav
одма сакаш да го докажеш обратното,
ама за жал не успеваш,ако ја дадеше на ПП
или пак ја направи со пасс,и на ПП пас
ќе траеше подолго
момчето добро напиша
едно раздаваат,
други уништуваат[DOUBLEPOST=1524339443][/DOUBLEPOST]
Može li se ovo pretražit uz pomoć Losmij skener mjenjajući samo portove:
Код:
http://62.210.90.80:*/playlist.m3u8
зошто да не

ќе траеше подолго
момчето добро напиша
едно раздаваат,
други уништуваат[DOUBLEPOST=1524339443][/DOUBLEPOST]
зошто да не
Jedan dan ga hvališ a drugi dan napadaš, obraz - đon.

ќе траеше подолго
момчето добро напиша
едно раздаваат,
други уништуваат

Pozdrav

само ја пишувам вистината!!!
Uzimaš sebi previše za pravo - svaki komentar ti je kritika a da pritom od tebe niko nema nikakve koristi. Čovjek je stavio listu u kojoj nema niti jednog domaćeg kanala i koju trenutno gleda 300 ljudi - i ti komentarišeš kako je trebao djeliti na pp.

Uzimaš sebi previše za pravo - svaki komentar ti je kritika a da pritom od tebe niko nema nikakve koristi. Čovjek je stavio listu u kojoj nema niti jednog domaćeg kanala i koju trenutno gleda 300 ljudi - i ti komentarišeš kako je trebao djeliti na pp.
ти кое право го имаш?
од мене нема никаква корист?
провери ги моите постови
моите листи беа зип фаил со пасфорд,а пасфордот на ПП
а овдека најдовте башибузук и топорите к*р
ако си посетувал други форуми ,сигурно
си ги запазувал правилата
и за латиница и за киричица и за јазик
а за останата воопшто да не зборувам
ама против тебе немам ништо против,
ти ми најде некоја змаерка ,и не си во право[DOUBLEPOST=1524341380][/DOUBLEPOST]
Čovjek je stavio listu u kojoj nema niti jednog domaćeg kanala.
ако забележа
одма те побија Шота
следната листа му е домашна листа
и пак јавно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom