Ama na polozitelno bil i koga Ilijana nebese vo plan za vice.Се може кај госпожата Илијана...
Прегледај го приврзокот 189307
Ama na polozitelno bil i koga Ilijana nebese vo plan za vice.Се може кај госпожата Илијана...
Прегледај го приврзокот 189307
Далеку е од нормално и сигурно има некаква причина зошто толку време чека. Или не сакале да му потпишат и го зафрлиле некаде предметот или пак го заборавиле во некоја фиока.Ama na polozitelno bil i koga Ilijana nebese vo plan za vice.
Mozish podetalno od koga so so kakoХахахах се изнасмеав, имам биоантена за негативни коментари... целосно си во право[DOUBLEPOST=1523983754][/DOUBLEPOST]
На положителна сум од фебруари
Podobro da si prasa vo ambasada, spored mene so Snabditelna knishka koja najverovatno vo toa vreme I'm bila davana I na Srbi,Vlasi,Romi,Gupci,Turci I site ne se dokazvi deka ima Bugarsko poteklo, no najdobro da si prasa vo AmbasadaDrugar saka da aplicira za bugarsko drzavjanstvo dali ova bi mu pomognalo za da aplicira i plus da pobara od veliko trnovo za voena kniska
"Главното комисарство на снабдјаването" (1941-1944) потпаѓало под јурисдикција на Мин. за трговијата, индустријата и трудот (1911-1944).Drugar saka da aplicira za bugarsko drzavjanstvo dali ova bi mu pomognalo za da aplicira i plus da pobara od veliko trnovo za voena kniska
Na intervju bev vo Sofija, pomina dobro mu odgovoriv se kako sto treba, a poteklo imam od tatko mi. Na krajot mi rece da proveruvam na linkot (http://publicbg.mjs.bg) i toa e toa. E sega ne kaza nisto konkretno ali pretpostavuvam deka sum pominal. Dali vie dobivte nekoja potvrda ?Toa ke ti stoi 1-2 meseca posle zadolzitelna 1 godina kaj bese na intervju kako pomina so sto dokumenri si
Од февруари, со стари документи, и малку сложеноMozish podetalno od koga so so kako
So sto dokumenti drugar i so kako koga bese na intervju i dali bese na dopolnitelna proverka pozzПромена на статус денес, ајде аирлија нека е
Интервју Битола 07.10.2016 преку татко, бројче на молба 22ххх/2016, не бев на дополнителнаSo sto dokumenti drugar i so kako koga bese na intervju i dali bese na dopolnitelna proverka pozz