Koga si bil na inter.i sto ti pisuva potocnoКатастрофа јас немам никаква промена во статус веќе 8 месеци
Имав пишано погоре ама еве пак По преписката Ви предстои да б'деизв'ршен финален експертенпреглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство интервју 07.10.2016 конзулат Битола, потекло преку таткоKoga si bil na inter.i sto ti pisuva potocno
Ако те пријави на "негова" адреса, преводот и легализацијата на изводот да ти се во цената (20 евра), те однесе на сликање во Слатина со негова кола за да не плаќаш такси (15 евра) и ти ги земе со полномошно пасошот и л.к. и ти ги донесе или прати дома со што ќе ти заштеди едно одење во Софија (40/50 евра), вкупно 85 евра тогаш можеш и преку него да одиш, а таксите за ЕГН, ЛК и Пасош ќе си ги платиш ти. Е сега да не испадне за тие 100 евра имаш само адреса и сведок и да ти излезе плус превод, легализација, превоз итн. Прашај што се ти е вклучено во цената.Imam edno prasanje..posrednikot mi rece deka e bolje da se prijavim na privatna adresa i trazi mi 100e za toa. Kaze ako se prijavim na sluzbenata lego 6 ce me okaju na razgovori dali je tova istina ili me lazat
Fatigoova ti koga si na intervju ili beseДо јуни има одредени групи бројчиња кои мора да се разгледаат. Тоа тече во месеците март до мај, јас додавам уште еден месец фора значи јуни. Од кога ќе завршат со нив треба да излезе декрет со бројчиња кои ќе одат на дополнителни проверки. Значи овие месеци ќе има промени на.многумина.
Втората група ќе.има иста процедура со краен рок септември.
Ова беше решено во февруари...
Дa му пишеше нештo штo е кoнтрa негoвите стaвoви веднaш ке ти oдгoвoреше,a зa oвa штo си гo прaшaлa пoчекaј мaлку дa рaзмисли пa ке ти пишеFatigoova ti koga si na intervju ili bese
Хахахах се изнасмеав, имам биоантена за негативни коментари... целосно си во право[DOUBLEPOST=1523983754][/DOUBLEPOST]Дa му пишеше нештo штo е кoнтрa негoвите стaвoви веднaш ке ти oдгoвoреше,a зa oвa штo си гo прaшaлa пoчекaј мaлку дa рaзмисли пa ке ти пише
На положителна сум од фебруариFatigoova ti koga si na intervju ili bese
Да.Дали бугарска венчаница од прадедо се добар доказ за да земам пасош?
Toa ke ti stoi 1-2 meseca posle zadolzitelna 1 godina kaj bese na intervju kako pomina so sto dokumenri siZdravo decki moze li nekoj da mi odgovori sto znaci OBRAZUVANA PREPISKA ? vcera bev na intervjuto