FIFA World Cup Russia 2018 - Panini Sticker Album

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе го собирате албумот?

• Вкупно гласачи
    48
Почнаа негде собири или јок?
A надвор од собирите знам со некој пред 2 години се мењав ИРЛ од форумов али не ми текиња кој :D

Леле сликициве колку се мех само..едни поголеми други помали...хаос

И пак да прашам...почнаа негде собири? Некој од темава со троа повечко дупли? :D

Изминатиов викенд имаше, пред ТЦ Бисер со Аеродром, ништо официјално организирано, онака еден по еден се собраа 15тина души. Сигурно и нареден викенд ќе има.

Почнаа негде собири или јок?
A надвор од собирите знам со некој пред 2 години се мењав ИРЛ од форумов али не ми текиња кој :D
Со мене се мењаше пред Бисер, ајде утре ако си слободен околу 14:00-14:30 пред Бисер попладне да се мењаме.

Секако кој е од таму или кој е слободен слободно може да дојде.

Собиранки во парк како што имаше пред 2 и 4 години ќе има?

Ок уште 80ина ми останаа...некој нешто што ја прати темава? Било кој? Нешто? :D (знам, во парк се мењаат преку викенди, ама ме интересира за време од понеделник до петок негде нешто дали има?)[DOUBLEPOST=1525052714][/DOUBLEPOST]
Собиранки во парк како што имаше пред 2 и 4 години ќе има?
Има во сабота и недела од 12 саат

...за преку недеал не знам...а ме мрзи да одам утре да проверувам :D

А знам пред пар години и вака преку раобтна недеал се собира по 5-10 луѓе од 18 саат негде...

Bump..некој..нешто..било што? :D

Bump..некој..нешто..било што? :D

Имаше денес еден куп луѓе у парк кај фонтана, јас сменив едно 50тина, уште 39 ми фалат сеа од кои пола се златни и никој ги нема...

Имаше денес еден куп луѓе у парк кај фонтана, јас сменив едно 50тина, уште 39 ми фалат сеа од кои пола се златни и никој ги нема...
Исто :D Уште 20 златни ми останаа..

Какви се тие златни? Логоата?

Каде бе се договарате за менување?
Не можам ивент да најдам по фб нигде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom