UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Рома веќе пуштиле на сајт, неколку саати пред ждрепката, дека се шиткаат карти за Рома - Ливерпул, и баш беше подредено дека првата е гости, а втората дома.
illuminati confirmed

Чекај чекај .... нема да се преигра Реал - Јувентус, ако ништо друго да им се даде шанса на двата тима, вака со пенал кој се суди во било која минута освен 90+ не иде.

Чекај чекај .... нема да се преигра Реал - Јувентус, ако ништо друго да им се даде шанса на двата тима, вака со пенал кој се суди во било која минута освен 90+ не иде.

Да се рестартира натпреварот од 93 минута, играчите да бидат распоредни како што беа, Васкез пред гол со топката, Бенатиа позади него :P

Да се рестартира натпреварот од 93 минута, играчите да бидат распоредни како што беа, Васкез пред гол со топката, Бенатиа позади него :P

Ама сеа да не го чачка , да го остаи на раат да си пуца :D

Идниот шампион на Франција елиминиран, идниот шампион на Италија елиминиран, на ред е идниот шампион на Германија. Ма да мислам дека тука ќе падне Реал. Не ми се верува да го повторат успехот од претходните сезони. Како и да е, официјално УЕФА нема да го казни Рамос, така што ќе биде спремен за првиот натпревар во Германија. Се надевам само дека нема да се десат пак гомна со офсајдите како минатата сезона, па нека помине подобриот. Европското Ел Класико, има да гори.

Реал Мадрид/Јувентус - Баерн М.

Баерн че знаеле отпосле со кој че играт, прво да се преиграт во Мадрид.

Идниот шампион на Франција елиминиран, идниот шампион на Италија елиминиран, на ред е идниот шампион на Германија. Ма да мислам дека тука ќе падне Реал. Не ми се верува да го повторат успехот од претходните сезони. Како и да е, официјално УЕФА нема да го казни Рамос, така што ќе биде спремен за првиот натпревар во Германија. Се надевам само дека нема да се десат пак гомна со офсајдите како минатата сезона, па нека помине подобриот. Европското Ел Класико, има да гори.
Уефал Мадрид, Франко од гроП диригира се ова.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Prvicnite koefecienti go stavaat Real za prv favorit za osvojuvanje na titulata...

Real M 3.10 --- Unibet
Bayern 3.40 --- Betfair
Liverpool 4.33 --- Betstars
Roma 12.0 --- 10Bet[DOUBLEPOST=1523619987][/DOUBLEPOST]Sepak, jas sum ubeden deka Bayern Munchen e ubedlivo najsilen vo konkurencijava...

Арамииве се префрлаат за Баерн од овај момент.

Ако Рома го помине Ливерпул, за нив ќе си навивам во финалето. Иако не би ми сметало било кој освен Реал да освои.

Ke go krka Baern, odamna ne go pominale Real.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom