Informacija za vas
Prepiska broj 82xx/2015 bese na dopolnitelna staven , intervju oktomvri 2016 od vcera smenet status na polozitelno se ceka izdavanje na ukaz
Prepiskata ne e preku konzulat deckoto mi e kolega a poteklo mislam preku vujko so bg pass i nekoj star dokument samo ne znam kakov....so sto dokumenti ima dokazano poteklo ako moze da ni kazes
По конзулскиот пат немаат пин[DOUBLEPOST=1523521883][/DOUBLEPOST]kako gi proveruvate prepiskite koj kakov status ima koga pinot ne im go znaete?neli sekoja prepiska ima broj i pin????
Лажев кога кажав дека се работат сите?Informacija za vas
Prepiska broj 82xx/2015 bese na dopolnitelna staven , intervju oktomvri 2016 od vcera smenet status na polozitelno se ceka izdavanje na ukaz
Абе човек, имаш ли ти некоја обавеза у животот или не? Доста ја тупиш со тоа "нели ви реков ќе биде така, нели испадна како што реков". Ти си тежок психички случај на кој очајно му фали внимание, човек на кој му фали некоја даска.По конзулскиот пат немаат пин[DOUBLEPOST=1523521883][/DOUBLEPOST]
Лажев кога кажав дека се работат сите?
oktomvri 2016 ili 2015?Informacija za vas
Rokot do koga mu bese za dopolnitelni dokumenti?Prepiskata ne e preku konzulat deckoto mi e kolega a poteklo mislam preku vujko so bg pass i nekoj star dokument samo ne znam kakov....
Da ne go rasipuvame forumov so vreganjeАбе човек, имаш ли ти некоја обавеза у животот или не? Доста ја тупиш со тоа "нели ви реков ќе биде така, нели испадна како што реков". Ти си тежок психички случај на кој очајно му фали внимание, човек на кој му фали некоја даска.
Do 2 februariRokot do koga mu bese za dopolnitelni dokumenti?
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
Боли а?Абе човек, имаш ли ти некоја обавеза у животот или не? Доста ја тупиш со тоа "нели ви реков ќе биде така, нели испадна како што реков". Ти си тежок психички случај на кој очајно му фали внимание, човек на кој му фали некоја даска.
Super znaci pocnale da cistat od doolnitelna so rok tie sto beaDo 2 februari
Nenad imam edn drugar na 27/10/2016 bese na intervju preku tatko e ne mu e potpisanSto e so nas na proverka od viceprezidentot od decembar ne se mrdna preku brat mi idem ima bg.pasos ne znam sto ke bide 27.10.2016 site pomina mene ne mi potpisaa samo lazat posrednicite sega ke bide utre po veligden ova ona nisto katastrofa se razbolevme od nervoza