Што е останато тоа е, али во тоа има по нешто добро да се одбере, пр. Ја има новата Алфа Џулиа уште една останата.Ima li novi modeli doneseno vo tus? ili stara ti e slikata?
Одлична е твојата, помодерни бои даваат свежина. Во 2001 MV Agusta ги дефинирале стандардите на нејкед класата со моделот BrutaleПрегледај го приврзокот 188735 ете ја и мојата само друга боја, исто од Bburago e
Ти благодарам утре ќе го земам R1-от од maisto мислам дека е па ќе пуштам сликаОдлична е твојата, помодерни бои даваат свежина. Во 2001 MV Agusta ги дефинирале стандардите на нејкед класата со моделот Brutale![]()
Крш - Панкомерц беа порано застапници ама веќе не носат.Дечки ме интересира дали знаете кај има welly 1:43 размер, во Скопје или Тетово, фала
Те разбирам, знам како ти е, сум поминал низ тоа. И цениве отидоа у п.м., порано се купуваше топ 1/18 Autoart модел за 100 ЕУР, сега треба да се издвои 200+ ЕУР и плус пола од нив се целите пластика, едно 1/18 Bburago чинеше 20 ЕУР, сега се по 40+ ЕУР, а сепак се играчки за мали деца.Фала ти многу, ама скроз се заразив со автомобилите и моторите во размер, за сега имам само 1/18 размер мотори и 1/43 автомобили до толку ми е буџетот средношколец сум хаха од welly ми прави мерак Audi A4 B8 2009 моделот за цената е врв, "сличен" на оној од Norev