Mi (Xiaomi) телефони и техничка поддршка !

• Креатор на темата Креатор на темата the_maker
  • Време на започнување Време на започнување
Relativno prosecno za nov telefon. Samo 7 saati sot. Miui e izgleda mnogu pooptimiziran za baterija nego android one mi 5x verojatno pojse drzi. Mene meizuto isto so sd625 mi vadi najmalku po 10 saati sot i poveke i ne go praznam do daska. Na internet ima dosta poplaki od a1 deka slabo im drzi baterijata.[DOUBLEPOST=1523086480][/DOUBLEPOST]
Kako ti drzi na tebe baterijata. redmi 4 pro so 5 incen lcd i sd625 mislam deka e rekorder po izdrzlivost, samo lenovo vibe p2 e podobar. Mnogu interesno ne im paga cenata i sekogas se 50tina dolari poskapi od redmi note 4 so pogolem 5.5 lcd, a treba bas obratno da e :)
Lani pred da go zeam meizuto go merkav redmi 4 pro, ama i togas bea poskapi od note 4 za 50tina dolari. Za mene najdobra opcija e 5 incen telefon, 5.5 ne e veke komoten za rabota i nosenje, ni gi butaat so sila :)
Два дена ако не претерам со користење. Инаку ден ипол

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Два дена ако не претерам со користење. Инаку ден ипол

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Malku be. Da ne si 24/7 fejsbukaš ili igras igrici po cel den :V
Eden prijatel imase ovakov redmi 4 prime global rom so sd625 po nedela dena mu traese baterija, mu se skrsi i go sitna.

Мисли си дека ти веруваме.
Имам два со SD625, така да тие приказни за издржливост на батерија од една недела кажувај ги на некој што нема Xiaomi. :coffee:

Мисли си дека ти веруваме.
Имам два со SD625, така да тие приказни за издржливост на батерија од една недела кажувај ги на некој што нема Xiaomi. :coffee:
So svoi oci sum videl, i na mene ne mi se veruvase. Znaci zborime za redmi 4 prime. Pri normalna sekojdnevna upotreba (ala alo,sms,wifi,mobilen internet, slikanje od se po malku) Kaj xiaomi najbiten e romot, global rom najveke izdrzuva baterijata.

Mi Max 2 држел и до 21 ден, јас сум сведок :) Исто со 625 но со голема батерија.

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

Mi Max 2 држел и до 21 ден, јас сум сведок :) Исто со 625 но со голема батерија.

Zver. Pa da, ako se zeme vo predvid deka e 6 incen so 5000mah a rp4 e 5 incen so 4000mah i ne bi trebalo da ima mnogu razlika vo sot i traenjeto na baterijata. Ako na mene mi tera meizuto 5.5 incen po 4-5 dena togas i xiaomite so sd625 treba da drzat slicno.

Zver. Pa da, ako se zeme vo predvid deka e 6 incen so 5000mah a rp4 e 5 incen so 4000mah i ne bi trebalo da ima mnogu razlika vo sot i traenjeto na baterijata. Ako na mene mi tera meizuto 5.5 incen po 4-5 dena togas i xiaomite so sd625 treba da drzat slicno.
Да да, овој е 6.44'' со 5300 mAh :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom