- Член од
- 19 октомври 2016
- Мислења
- 1.411
- Поени од реакции
- 2.303
Ja sam nikakav haker, nisam to nikad ni tvrdio.eto sad imas i ti koji si mi ti haker![]()
Ali tvrdim da sve što postoji ili imam ili mogu imati

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam nikakav haker, nisam to nikad ni tvrdio.eto sad imas i ti koji si mi ti haker![]()
Nemoj da i tebi pokupim cio podrumNudim Africku šljivu za dobro domacu listu,ali nista javno samo na PP
teski teski lopurda hahahahah nebi ja ali prazan mi poslao a ja njemu punNemoj da i tebi pokupim cio podrumkao jednom srpski
ti si izgleda neki tezak lopurda
Hvala tebiNisam ni sumnjao da ti imaš
Pošalji tu BiH da je imam u kolekciji.
moze neka c linija ako hoces.Ima li neko da posalje neku stabilnu ex yu listu poput two brothers ili tako neku?
Ne odi neli:
Imam listi od Siol i T-2 na ovoj nacin, so godini nanazad rabotat.Код:http://85.14.32.12:5555/status
Znaat da se zastitat, e sega tvoe ubeduvanje e dali cini ili ne.
Nemoj da i tebi pokupim cio podrumkao jednom srpski
ti si izgleda neki tezak lopurda
znaci oviToliko korisnika a radi kao sat.![]()
Inace, nijedna restrimerska lista se ne moze porediti sa udp ili hls listama po kvalitetu strimova. Jos kad nadjete listu legalnog provajdera onda ste na konju.
C linije i dreambox nisu iptv.
Dajte user password da probamo naravno pp necemo dalje.Imam liste sa tim ip drugi port..Toliko korisnika a radi kao sat.![]()
Inace, nijedna restrimerska lista se ne moze porediti sa udp ili hls listama po kvalitetu strimova. Jos kad nadjete listu legalnog provajdera onda ste na konju.
C linije i dreambox nisu iptv.
I ovo imas nije nesto bar meni iako ju ti hvalis da je najbolja meni najgoraJa sam nikakav haker, nisam to nikad ni tvrdio.
Ali tvrdim da sve što postoji ili imam ili mogu imati![]()