- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.729
- Поени од реакции
- 13.468
Пак ја правиш истата утка, еве некопкукратно.Ново пораче од нејзе:
Извини најмногу за се ова што ти го правам, ама верувам дека е многу подобро отколку да бидам со тебе, а да не знам дали те сакам и да не ја добиеш истата љубов. Ти си човекот што ми даде крила да летам и што ме научи како е да се сака и никогаш нема да можам да заборавам се што сум имала со тебе. Ти заслужуваш да бидеш сакан колку што ти сакаш, а јас моментално не се осеќам така и тоа ми е најтешко. Немам потреба и намера да бидам сега со друг и никогаш нема да направам да те повредам повеќе од ова што направив. Знам дека те разочарав најмногу во животот. Само сакам и ти мене ако е можно на најдобар начин да ме памтиш и ако даде господ може и пак ќе бидеме заедно еден ден. Никогаш ништо не се знае, не знам кај ќе ме однесе патот. Само не сакам да бидам ороспија во твоите очи.......
Споделуваш факти на јавен форум - во овој случај приватна смс порака која ти е доделена само тебе, и само ти треба да ја согледаш работата, евентуално ако си по малку наивен, да ѝ одговориш.
Дејстуваш махинално и импулсивно после сето оноа што го имаш осознаено за неа, а и таа за тебе. Работата е забетонирана уште поодамна. После оној испад пред родителите, таа никад нема да те гледа со почит, исто како што ти нема да имаш доверба во неа откако ѝ го имаш пробиено инстаграмот. Тука е крајот. Може да заврши без многу драма, само ако се разидете, на никаков друг начин. Ако сакаш да си среќен ти, пред се`. Секоја драма, повлекува емоции кои и двајцата ќе ве уназадат, прво несвесно, а откако ќе помине доста време, доаѓа периодот на каење. За изгубеното време, нели.[DOUBLEPOST=1521544444][/DOUBLEPOST]
Секако не да инволвира други луѓе во свој интимен проблем. Грдо е. И за околината посебно.А он како треба да ја гледа кога ја фатил како го вара?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk