Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ami ako ne bile dobro povrzani izvodite nemalo da dobiat proishod a dopolnitelni dokumenti da imale tie so potvrdi nemale da odat so potvrdi, problemot e nemaat drugi dokumenti,i ne e eden odbien poveke se, osven ako se ovie so starite proishodi pa zatoa gi odbivaatNe tresete gluposti denes ima i na polozitelno, treba da se zapazat rokovite za dostavuvanje na dop. dok. i ako se odi so potvrda da se povrzat dobro izvodite!
Dali si dobro???E sega jas,so ceka kaj viceprezidento so sum preku brat nemam odneseno potvrda od toj klub ma lazo ama oti cekam 9 meseci kaj vice prezidento mu se javif na eden posrednik stvarno fer covek I dosega korekbo si ja vraese rabotat I. Imu vikam daj da izvadam potv rd da od kaj lazo belki ke pomogne a toj mi vika ako imas star original dokument 100 posto ke z as vrse rabota a taa porvrda od klubot ot strumica nisto ne si gi davi parite ti ja kazuvam vistinata
Ne mi deluvas na dobra. Imas nekoj zdravstven problem....Da dobro sum so kazaf nevistina
Ne gi delime so lazo, samo za mene gi zimamA ti si nekoj posrednik so so lazo gi delete parite od potvrdote
eve jas 100 pati kazav na forumov deka obozavam mito i korupcijaAbe nekoj da se najdese za pari da ja srede rabotata?
Најверојатно грешка проверуваш.Denes mi se smeni statusot.Pred mesec dena bese so polozitelno a sega koga proveriv mi izleguva ova ako znae nekoj da spodeli mislenje ili informacija.Dokumentite gi podnesov direktno vo Sofija.Прегледај го приврзокот 187586
Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија ova mi se smeni denes...