Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Sto ke bide so ova samo jotova znae sve e drugo jackpot!!

Ne tresete gluposti denes ima i na polozitelno, treba da se zapazat rokovite za dostavuvanje na dop. dok. i ako se odi so potvrda da se povrzat dobro izvodite!
Ami ako ne bile dobro povrzani izvodite nemalo da dobiat proishod a dopolnitelni dokumenti da imale tie so potvrdi nemale da odat so potvrdi, problemot e nemaat drugi dokumenti,i ne e eden odbien poveke se, osven ako se ovie so starite proishodi pa zatoa gi odbivaat

E sega jas,so ceka kaj viceprezidento so sum preku brat nemam odneseno potvrda od toj klub ma lazo ama oti cekam 9 meseci kaj vice prezidento mu se javif na eden posrednik stvarno fer covek I dosega korekbo si ja vraese rabotat I. Imu vikam daj da izvadam potv rd da od kaj lazo belki ke pomogne a toj mi vika ako imas star original dokument 100 posto ke z as vrse rabota a taa porvrda od klubot ot strumica nisto ne si gi davi parite ti ja kazuvam vistinata

E sega jas,so ceka kaj viceprezidento so sum preku brat nemam odneseno potvrda od toj klub ma lazo ama oti cekam 9 meseci kaj vice prezidento mu se javif na eden posrednik stvarno fer covek I dosega korekbo si ja vraese rabotat I. Imu vikam daj da izvadam potv rd da od kaj lazo belki ke pomogne a toj mi vika ako imas star original dokument 100 posto ke z as vrse rabota a taa porvrda od klubot ot strumica nisto ne si gi davi parite ti ja kazuvam vistinata
Dali si dobro???

Има ли нешто ново од ДАБЧ? До каде се со издавање на происходите?

Denes mi se smeni statusot.Pred mesec dena bese so polozitelno a sega koga proveriv mi izleguva ova ako znae nekoj da spodeli mislenje ili informacija.Dokumentite gi podnesov direktno vo Sofija.20180320_001742.png

zdravo
aj malku I jas da se fklucam vo mobetov celo vreme samo ve pratam
pred nekoj den nekoj mi go pofali deckovo od bugarija pa mu pisav I jas sto ce mi kazi I eve sto kaza na prasajneto za tie potvrdi od kaj lazar
Screenshot_2018-03-20-00-51-32.png

Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија ova mi se smeni denes...

Интересно ти си на интервју 9/02/2016, Јас бев на интервју 17/02/2016 и сеуште сум на дополнителна проверка а однесов крштеница од дедо...Незнам дали да очекувам брза промена овие денови

sega cekam odgovor od tie sto gi odbijaa sto ce kazi

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom