Ovoj ne e moj br(napomnav)Jas sum 59../2014 ce si pocekamZalam prijatel,so kakvi dokumenti si?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ovoj ne e moj br(napomnav)Jas sum 59../2014 ce si pocekamZalam prijatel,so kakvi dokumenti si?
Preku tatko site dobivaat garantiranoСпоред ова мислиш дека може да ме одбијат преку татко кој земал во 2005та без потекло?
Честитки! Што побрзо до указ!
Preku tatko site dobivaat garantirano
09.02 2016 intervjuto mi beseЧеститки! Што побрзо до указ!
Да споделиш само кога беше на интервју во Софија?
Nemora da znaci koga ke stapi na sila zakonot ke vidime inace postapkata si teci posle poteekloto a ne posle intervjuto taka da posle intervjuto ostanuva samo ukaz.. I plus jas sum so dupli proizhod posto imam prekinata postapka 2013Tie 5 drugi so kakvi dokumenti dobija?[DOUBLEPOST=1521486413][/DOUBLEPOST]
Da bilo taka za 200 evra I vednas posle intervju ukaz site ke dadevme ama nemozi, I drugo vo zakonot stoi deka tie sto imaat zakazana data nema premestuvajne pobrzo znaci ke si bidis januari 2019, podobro ke bese da pocekase do juli I vo isti den ke imase I intervju
Може да го заебиш и другар ти, едно ти правиш фалсификат, друго може другар ти да го пикниш во затвор.Eden drugar zede drzavjavnstvo so star dokumenti od dedo mu, a domumentot mu go vratija. Dali mozi da go iskoristam nekako negoviot star dokument. . na dopolnitelna sum od 2014 so od vujko dokumenti samo od zdruzenie nemam odneseno preku konzulat bitola ili so mozi da se napraj predlog nekoj
Според ова мислиш дека може да ме одбијат преку татко кој земал во 2005та без потекло?
Preku tatko site dobivaat garantirano
So zemajne proishod ne pocvi da teci postapkata, tie racunaat deka pocvi so intervjuto iako treba da pocnuva so podnesuvajneto na barajneto za drzavjanstvo, sega podnesvis so potvrda od zdruzenie ili go najde stariot document?Nemora da znaci koga ke stapi na sila zakonot ke vidime inace postapkata si teci posle poteekloto a ne posle intervjuto taka da posle intervjuto ostanuva samo ukaz.. I plus jas sum so dupli proizhod posto imam prekinata postapka 2013
2016 sto bile na intervju?Ај да видиме до среда што ќе има, наводно се забрзува 2016
Ќе има ли укази зе здробих чекајкиАј да видиме до среда што ќе има, наводно се забрзува 2016
Od dopolnitelna sto se ke ima nesto?Ај да видиме до среда што ќе има, наводно се забрзува 2016
Ај ќе те удостојам со одговор
Има врска, до сега немаше пракса да се одбиваат туку да се ставаат на дополнителна или да се замрзне постапката, затоа што не постоеше законски механизам за тоа. Може да провериш, сакаш на форумот денес или на крајот од март или април кога ќе го извадат тромесечниот изветај на министерството колку има прекинати. Сега може да продавам муда за бубрези и да велам дека нема шанси да те прекинат со татко.
Еве зошто
1. Таткото зел по стар закон каде се бара само изјава
2. Таткото зел по стар закон каде се бара само декларација
3. Таткото зел по стар закон каде прикажал потекло
За ова провери го законот на Бугарија
Потомци бараат државјанство по нов закон по кој мора да приложат доказ. Така да има недоречености во самиот закон кој им дава можност за интерпретација како сакаат. Значи самиот факт што таткото по било кој основ зел државјанство како и нотарската изјава немаат соодветна правна основа.
Ако не свати сега, џабе пишам[DOUBLEPOST=1521485762][/DOUBLEPOST]
Двата родители?
Пред 2012?
Како се викаше тој документот од суд што треба да се вади? За не казнуван кривично...Треба нешто од документи да се носи или само лк е доволно?