Ако си сакал да те третира како маж, требало така и да се понашаш, а не како третоодделенец, да ја кодошиш кај мајка и и татко и.
Вака си ја оплескал ептен.
Брате, на неизживеани цурици не можиш да им мениш мајндсет не во америка туку на месечина да се качат. И до тебе да е и на ПЛУТОН да оди пак ќе биди неизживеана.
ти си бил УСА? супер... очигледно не си дупел на страна пошто си бил верен.
таа била УСА, му се отворија очичките, се врати почна глупости да прави... и по таква ли се трча бре? плукни и во лице и гледај си го рајатот.
во денешно време верно машко и океј дете да најдиш е поретко од лек за сида. некоја рака ќе сечи да е со тебе (ако си верен и океј дечко).
излегувај со другари, шетај, работи, не мисли на глупости, кое самоубиство кои црни курци... колата под тебе, другарите и летово на одмор... олабави некој месец, среди си мисли... не помислувај на врски. ќе си се наредат коцките.
неизживеани курвичиња во животот не ти требаат макар и си провел 15 години со нив додека ги провалиш какви се и не си ги кажат рогчињата, а не 5.
една преку очи, па ако му преречи нешто што ја шамара да ја земе да ја дрецне од земја
*али квалитетно... доволно машки?
НЕ е и по мој вкус одење кај родители да им кажиш што курва имаат дома ама ете дечкото е емотивен и не можел да истрпи, а не дека тоа сменило или ќе смени нешто.
а такви стереотпи ко „понашање како маж“ дај молим те...
имаш взаемна почит, имаш жртви - ако сакаш нешто да ти успее и имаш слобода без љубомора ако сакаш било што налик на врска да биди квалитетно. за брак да не ни зборам...
мубаети од типот „понашање ко маж“ проаѓаат само кај напалени средношколки кој ги чука кој ќе стигне...
демек ако дечко ти (мажот ти) е внимателен со тебе, не се кара и расправа, те почитува, ти ги гледа децата, добар е со тие околу тебе е мекуш, а некој алфа мажјак што ќе те дупи кога му е ќеиф е маж оти така се понашал...
не ти вадам муабет од контекст ама заклучокот ти беше килав.
чекај, сега пак ќе дојди некој да ти кажи дека социјалните мрежи и модерниот начин на живот не ги ебаа врските и моралот кај луѓетоНе знам кој би издржал со свои очи да чита како дечкото и пишувал: ајде иди сеа на фитнес мрдај газето таму, а оваа да му врати пак срценце...
Кај секој нормален кога би прочитал такво нешто би се јавил толкав гнев, што може стварно да му дојде да и залепи една. Тоа што останува е да се исконтролира гневот и да се излезе од врската со чисти раце и чист образ. Тоа што си пишувала такви работи со некој друг го покажува нејзиното вистинско лице и не треба да ти биде криво, баш напротив, треба да си среќен што си се ослободил од таква ороспија.Не знам кој би издржал со свои очи да чита како дечкото и пишувал: ајде иди сеа на фитнес мрдај газето таму, а оваа да му врати пак срценце...
Добро е и што не и ја залепив една пред нејзините, да испаднам онака мега сељак.
а случајно да не е кабает нешто детето?Ајде, утешивме и уште еден што прочитa она што сакаше да прочита.![]()
a so se ponasas ti taka pa i so smajli na krajot? Zarem e ubavo da lazis nekogo so e iskren so tebe i lojalen duri 5 godini (mislam deka epten bile vo vrska duri i za zenenje stignato, ako imaat da recime +23/4 godini), i da se pleska so drug? daj vi se molam da ne koristam malce pobezobrazni zborovi.Ајде, утешивме и уште еден што прочитa она што сакаше да прочита.![]()
На ти лајк, да не се молиш за него. Смајли.a so se ponasas ti taka pa i so smajli na krajot? Zarem e ubavo da lazis nekogo so e iskren so tebe i lojalen duri 5 godini (mislam deka epten bile vo vrska duri i za zenenje stignato, ako imaat da recime +23/4 godini), i da se pleska so drug? daj vi se molam da ne koristam malce pobezobrazni zborovi.
Од моментот кога си отишол да плачеш кај баба и дедо натаму, не постои можност некоја да те гледа како маж. А не па како мега сељак. Па макар и жива ја одрал таму.Добро е и што не и ја залепив една пред нејзините, да испаднам онака мега сељак.
Плачел не плачел, битката била многу одамна изгубена. Една работа не разбираат мажите, кога женското во врската ќе почне да "не чуствува добро во врската", "да и треба малку простор", "се гуши во врската", работата е веќе помината од онаа страна на можноста да се поправи нешто. Дури и во случаи кога после мољакање останува со него балансот на силите во врската е засекогаш нарушен. Најпаметната работа што маж може да ја направи, ама убедливо најпаметната, е на ПРВИОТ таков муабет да и ја покаже вратата на жената, и тоа со насмевка.Од моментот кога си отишол да плачеш кај баба и дедо натаму, не постои можност некоја да те гледа како маж. А не па како мега сељак. Па макар и жива ја одрал таму.
Од моментот кога си отишол да плачеш кај баба и дедо натаму, не постои можност некоја да те гледа како маж. А не па како мега сељак. Па макар и жива ја одрал таму.
И ти си во право. Јебеш...