Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Svi se hvale sa nekim listama samo je jedan ovdje covjek koji hoce da pomogne,necu da ga imenujem on ce se prepoznati jeli ce svi navaliti na njega.Hvala legendo a ovi ostali strucnjaci slikaj te i dalje i objavljuj te javno liste koje nisu za nista .... VELIKI POZDRAV ZA BRATA :bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:

Svi se hvale sa nekim listama samo je jedan ovdje covjek koji hoce da pomogne,necu da ga imenujem on ce se prepoznati jeli ce svi navaliti na njega.Hvala legendo a ovi ostali strucnjaci slikaj te i dalje i objavljuj te javno liste koje nisu za nista .... VELIKI POZDRAV ZA BRATA :bravobe::bravobe::bravobe::bravobe:
Ta legenda je zokiniko jedini covek sto hoce da pomogne;)

Kakvi ste ne treba niko da vam da niti jednu. Ja sam delio, vise mi ne pada na pamet. Ponekim dam listu a oni se jave pitaju "Ako stane ova mogu li traziti novu" ili se jave isto tako zale se da lista ne radi, ja pustim kod sebe a ono savrseno ide. Vi ste lencuge od kojih su neki ovde par godina, i imaju obraz da i dan danas traze listu umesto da su naucili sami da sebe obezbede.

A najgori su ti poput tebe koji se javno ulizavaju nekome, pisu velikim slovima, neke nazivaju nekim legendama, ukratko, dupe bi prodali za listu.

Vi da zelite, a naravno da ne zelite, sami bi sebi trazili listu a ne ponizavali se ovako kao ti, ko hoce nadje nacin, ko nece nadje izgovor. Najjadnije sto mislite da su svi rodjeni nauceni, da mi nismo ucili da trazimo liste a da ne prosimo, vi dok moljakate za listu, uvlacite se drugima u guzice, ti koji vam daju liste i dalje "uce" kako da nadju listu na druge nacine, a vi ne znate ni jedan osim da molite. Sere mi se od takvih

Gargamel83 niko te nije prozvao,ako si se nasao prozvanim bravo ti ga brate.Gramatika ili ne ...mjesto sto pametujes po forumu radije pomozi nekom ... ili je lakse ostavljati glupe komentare ovdje ??? ne vidim poentu tvoga javljanja al bas ne vidim ...niti sam koga imenovo niti sam se kome ulizivo,nekom zahvalit nije ulizivanje ... toliko budi mi dobar ...poooz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom