Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Koj ima sposobnost da mi izvade dokument od veliko trnovo deka dedo mi bil bugarski vojnik imam fora do 23 april da dostavam dokument. ke platam kolku sto treba. Oti mojo posrednik mua ne go laze ili neznae da izvade. Pusti link od fb profil za komunikscija. Na dopolnitelna sum dostavih dokumenti od strumica od klubo ama ako ima moznost i ovaj da go dodadam.

Znam deka ne bas se zapazuvaat rokovite za dobivanje na drzavjanstvo se ceka mnogu na razni statusi (proishod,obrazuvana prepiska, finalna,polozitelno no dali znae nekoj kolku e zakonskiot rok na cekanje od koga ke ti se smeni na polozitelno do potpis od viceprezidentot ili dali voopsto ima takov rok.

Последно уредено:
PRIJATELI , IMA KAJ NEKOJ PROMENA STATUS , STO IMASE DA DOSTAVE DOKUMENTI DO 02.2018 GOD .
ILI SEUSTE ISTOTO GO PISEE ....

Што значи ова треба да се зачлениме кај Колев за да земеме државјанство?

Што врска има Колев со државјанствата, и подпрецедателот и комисиите. Дај без наивности

Screenshot_20180318-212318.png
Што врска има Колев со државјанствата, и подпрецедателот и комисиите. Дај без наивности
Fatiigo ima golema vrska primer za od albania dodeka ne gi priznale deka ima bugari vo albanija aplikantite se macea ne mozele da dojdat do drzavjanstvo.

Прегледај го приврзокот 187501
Fatiigo ima golema vrska primer za od albania dodeka ne gi priznale deka ima bugari vo albanija aplikantite se macea ne mozele da dojdat do drzavjanstvo.

Во ред да помогне, но сепак, не мислам дека тоа му е целта. Се знае кој и зошто влегува во политика. Матна е состојбата, немам позитивно мислење за било кој политичар, и не верувам дека нешто ќе смени, макар некои мислат дека дечкото има волшебно стапче. Покрај тоа ако е политички активен во р. Македонија, ќе ги следи македонските закони, што би влијаело тоа врз бугарските закони и процедури? Искрено му посакувам успешна работа и да ја потегне работата за побрзо, но да не си даваме лажна надеж

Во ред да помогне, но сепак, не мислам дека тоа му е целта. Се знае кој и зошто влегува во политика. Матна е состојбата, немам позитивно мислење за било кој политичар, и не верувам дека нешто ќе смени, макар некои мислат дека дечкото има волшебно стапче. Покрај тоа ако е политички активен во р. Македонија, ќе ги следи македонските закони, што би влијаело тоа врз бугарските закони и процедури? Искрено му посакувам успешна работа и да ја потегне работата за побрзо, но да не си даваме лажна надеж
Знаеш, нема ништо лошо во тоа понекогаш да кажеш "не знам" или "немам мислење за ова". :rolleyes:

Знаеш, нема ништо лошо во тоа понекогаш да кажеш "не знам" или "немам мислење за ова". :rolleyes:

Те разбирам, ти имаш мислење[DOUBLEPOST=1521451719][/DOUBLEPOST]
Те разбирам, ти имаш мислење
Него друго ми е муабетот, ај доколку денес има промени постирајте или кажете

Ima li informaciii dali pominuva za pasos so dokazano poteklo od brat eve veke 1 god sum na dopolnitelna proverka a imam stari dokumenti od baba i dedo vencanica i dali moze da gi dostavam dopolnitelno

интервју на 1.04.2016 тек сега на финална , 142**/2016 шо е со мене?

Тука зависи со што документи си.[DOUBLEPOST=1521457585][/DOUBLEPOST]
Ima li informaciii dali pominuva za pasos so dokazano poteklo od brat eve veke 1 god sum na dopolnitelna proverka a imam stari dokumenti od baba i dedo vencanica i dali moze da gi dostavam dopolnitelno
Чуден си, носи ги старите документи уште ВЧЕРА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom