O
ob1
Гостин
На сите ние е јасно дека тоа е најквалитетното месо, исто така на сите ни е јасно дека во секоја кафана има многу подобра скара и месо од локалниве сендвичари, али не секогаш имаме време за тоа. Кога идам на пауза од работа ја немам време да идам до месара да си купам мелено месо да отидам до дома да си го спремам, направам и изедам. Исто така на пауза од работа немам време да отидам во кафана да јадам зашто кога идам во кафана идам да уживам во истата, да си ја мезам саат време салатата со ракија па тек после да земам да јадам скара. Затоа, во вакви ситуации приморани сме да отидеме во некои од сендвичарите да јадеме, а од тоа што е понудено Седмица и лесковачка Лесковац во Аеродром кај основното школо Пулевски се најдобрите сендвичари во Скопје.Мислев на тоа пред тебе да ти сомелат свинска плешка на пример. Ќе ја видиш одма каква е и ти ја мелат еднаш/двапати не знам колку сакаш... После тоа замрзуваш и готово, да нема потреба да купуваш од која била локална продавница кога ќе ти затреба.![]()
)))

Додека се печат, ти си правиш салатичка.