Klin
Колце
- Член од
- 6 јануари 2014
- Мислења
- 4.411
- Поени од реакции
- 7.869
Врв на дебилизмот е вчерашната насловна на слободен печат, е сеа да беше таа насловна на вечер а истата жена да беше од спротивниот табор, кој знае ете ти лично како ќе реагираше, пошто од твоите...ВРВ на Дебилизмот на Законот е што во Македонија ниту 20-30% од албанската популација НЕ зборува литературен албански јазик. Сега треба НЕКОЈ да да го пријави службеникот албанец во општина бидејќи не зборува Литературен Албански јазик
колку за утеха, има и полошо од двојазичност, ( а и тоа ќе дојде иако го демантираа сдсм), кога ќе дојдат мигрантите, па како во Шведска и Германија ќе се легализира РАП-от, се у 16 ќе биде..
б.т.в. нема веќе да има иселување на младите ( од невозвратена љубов ) , туку иселување и на семејства сосе деца и тоа џанам далеку, како Кили што отиде во Еквадор
Мене ме иритираше насловната повеќе и мруслувањето по повод истата во денешното издание, ама шо да очекуваш од препотентен фрфољ...да имаше услови сигурно никој при здрав памет не би останал така, настрана фактот шо повеќето од тие луѓе ги мрцварат од партиите и ги лажат секој ден со ќе ти вработиме/отпуштиме ако не/да или слично.
Законот за јазици ти е друга приказна, Хорхе еднаш треба да покаже дека не е вегетација и да не дозволи по секоја цена овој ваков закон и на ваков начин да помине, буквално по секоја цена да не дозволи.
Пошто доволно беше уличарско лажење.
Друго, ти од кај знаеш дека дали и кој говори или не литературен албански?
Научен труд си читал или текст од куририте?
Инаку за невозвратена љубов не знам дали се вратија двете скршени срца од јунанистан?
Ете сношти уше еден баш за љубов апсаана го ставиле
Искрено се надевам фамилијата а посебно децата на куропошева ќе доживеат да се најдат во иста ситуација.
А јас да иам прилика да го видам тоа, па да видиме