Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
најинтересниот дел од утакмицата..:ROFLMAO::ROFLMAO:

иначе Бејл и Иско си ги запечатија судбините денеска...за Бенз веќе не знам што да кажам...

Повеќе не е ни битно дали Бејл или Бензема ќе стартува покрај Роналдо.

Сеедно ми е кој ќе ни се паднат. Моја желба се Барса или Сити. Уште ова им остана за играње, некако нападот и средниот ред си ја кренаа формата уште одбраната останува да го направи истото. Во моментов реално можеме сите да ги поминеме, а и од сите да отпаднеме. Така да нека ги даде Барса или Сити на Пеп.

Сеедно ми е кој ќе ни се паднат. Моја желба се Барса или Сити. Уште ова им остана за играње, некако нападот и средниот ред си ја кренаа формата уште одбраната останува да го направи истото. Во моментов реално можеме сите да ги поминеме, а и од сите да отпаднеме. Така да нека ги даде Барса или Сити на Пеп.
Дај ги Рома и лагано да си играме...двете тики таки нека си играат една против друга.

Многу не ми се допаѓа тоа што зачестуваат шпекулациите за Нејмар летово. Одличен играч е, одма позади Роналдо и Меси ама карактерот и понашањето воопшто не ми се свиѓаат кај него. Ќе се деси истото како со Кавани, после 3 месеци ќе направи раздор во екипава и ќе се испокара со Роналдо, а реално со доаѓањето на Зидан како тренер најголем атрибут како екипа ни е тоа што се сложни како никогаш до сега и тоа што немало ниту една караница во соблекувална меѓу самите играчи или играчите со тренерот.

madridjuventus.jpg

Најмалце ги сакав Јуве. Ќе бидат екстра мотивирани против нас поради финалето, башка не ни лежат баш италијански екипи. Како и да е, ова е единственото натпреварување сезонава, ако сега не изгинат, нема кога. Кога можевме минатата сезона да ги победиме во финалето каде што имаа далеку подобар тим од овој сезонава, зашто да не можеме и оваа година да ги поминеме. Пополека ја креваме формата, одбраната само да ја зацврстиме и мислам дека имаме шанси за пролаз понатаму.

ако требаше да бираме од фаворитите, баљерн, барса, јуве и сити, верувам сите би го бирале јуве..
на страна да ги ставиме рома и севиља.
така да, и не е така лошо...

Ако не успееме да го минеме јуве во 1/4 финале,што е реално послаб од лани, како би сакале да освоиме ЛШ покрај погоре наведените екипи..

И да, како бе им ги местат на Реал се лесни екипи....местенки,Перез педер и таканатамуплачењедокрај.... :D

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom