Ми треба инфо пријателиии !!
Ве молам некој да ми кажи од прва рака што документи треба да извадам од факултет за да поднесам како студент во Бургер Кинг. Не сум преку агенции поднесувам директно преку пријател што работи таму. Значи објаснете ми ја постапката што документи треба да испратам. Поздрав

Ве молам некој да ми кажи од прва рака што документи треба да извадам од факултет за да поднесам како студент во Бургер Кинг. Не сум преку агенции поднесувам директно преку пријател што работи таму. Значи објаснете ми ја постапката што документи треба да испратам. Поздрав

. Се среди работата со документот, успеав да го пополнам и испечатам, но од факултет не сакаат да ми го потпишат затоа што сум запишан како вонреден студент. Инаку сум запишан на педагошка доквалификација на педагошки факултет во Битола и сите кои сме запишани се водиме како вонредни студенти. Со само еден семестар завршуваме и од факултетот ми рекоа дека ова не е студирање, туку се смета како некој курс кој трае само еден семестар и не ми го потпишуваат. А мене не чуди затоа што сум платил пари како за запишување на семестар најнормално, имам настава од неколку предмети, треба да полагам испити по истите предмети, се се одвива во установа наменета за формално образование, имам индекс, добивам диплома и др. А веќе имам договор за работа за во Германија само треба да го потпишам и да им го пратам.