Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Mislev deka baraat da si so nekakov bg dokument. So MK pasos moze da se otvori nerezidentna s-ka?
Preporacaj nekoja banka...
Raifaiisen bank i Allianz bank, United bulgarian bank[DOUBLEPOST=1521031697][/DOUBLEPOST]
Raifaiisen bank i Allianz bank, United bulgarian bank
ili Eurobank edna od najpoznatite EU banki. Bivsa Postenska banka vo bugarija[DOUBLEPOST=1521031853][/DOUBLEPOST]mozes i finank site se dobri i stabilni

Fala vi !
Bitno mi e deka moze so mk pasos, mislev deka nemoze, pa zatoa prasuvav za licna karta so proishod dali moze da izvadam...

Fala vi !
Bitno mi e deka moze so mk pasos, mislev deka nemoze, pa zatoa prasuvav za licna karta so proishod dali moze da izvadam...
Лична карта за привремен престој можеш со происход ,но на него треба да пишува дека ти е за вадење на лк со привремен престој.Можеш да побараш од дабч врз основа на твојот происход да ти издадат нов но за друга намена.

Лична карта за привремен престој можеш со происход ,но на него треба да пишува дека ти е за вадење на лк со привремен престој.Можеш да побараш од дабч врз основа на твојот происход да ти издадат нов но за друга намена.
Dovolen e proishod ? Nemora da imam dogovor za rabota?

711/2016
Овој преку амбасада сношти накај 22:00 часот го проверих на положително беше денес потпишан .....
972c6293acaa09fa5c5599b690687ecc.jpg

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Dogovor za stan ke najdam, ama dogovor za rabota ne
Се треба, ако сакаш лична карта за 1 година привремена - 1 година договор од сопственикот на станот заверено на нотар, исто така и од работодавецот. Со происход нема да ти излезе личната карта ни 100 лева, но...

Isto brojot sto go pratev po konzulatski pat isto denes promena bese status proverka od viceprezidenta pa mu se smeni vo polozitelno stanoviste od sovet po grazdanstvo i denes so ukaz[DOUBLEPOST=1521041483][/DOUBLEPOST]So zakazuvanja na inyervju isto bilo cista laga pred dve nedeli moj bratuced zakaza i mu dadoa data 19 dekemvri 2018[DOUBLEPOST=1521041617][/DOUBLEPOST]Sega neznam dali e pametno da cekam do juni demek ke go pravele istiot den na podnesuvanjeto na dokumenti vo MP[DOUBLEPOST=1521042500][/DOUBLEPOST]Gledaj sega koga pocnav da go pratam mu stoese proverka od vice president
Potoa Screenshot_20180314-164033.png

Otprilika mesec dena i denes
Ova
Screenshot_20180314-164033.png Screenshot_20180314-164033.png Screenshot_20180314-164054.png

Последно уредено:
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване
Poslem koj drugi proceduri idat nekoj kje moze li da mi gi kaze site ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom