Машките мастурбираат на било која девојка?!

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.992
Се глеа кој ти е начинот на размислување. Не ни треба да ти одговарам, ама ај, повели:
Ако не следам некои секси модели, ондак мора да следам фризерки и нокти? Хаххахаххаххаххахаххаххаха

И само ради тоа шо сум женско од старт ме ставаш у таргет група нокти и фризури. Коа веќе лично ме нападна на твоја самоизмислена основа, со таков став, не ни очекувам да фатиш женска шо сака да гледа фудбал, шо ужива у возење кола, шо сака билјард да играе.. Стереотипен тип, дај созреј и не си ги поставувај сам ограничувањата.
Не е личен напад, не се пали...онака си коментирам. Сами си ги отварате темиве и ви сметаат туѓи перцепции - не ве разбирам. Јас поштуем добра црно-бела фотографија, некој пејсаж, аурора бореалис....ама и газе некое не ми смета разбираш, чисто да за да нема повторуење, пошо е досадно инаку. Од кај знаеш па ти дека тие на маж ти не му напраиле follow, па он од култура им возвратил? ( :D 100%)
Греота фризерките што им напраи unfollow заради мојот пост.
 

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.284
Поени од реакции
45.757
Не знам кој поише усрал овде , дали девојчево што чачкала и прашувала што не и е работа или тој дрипецот што не ја излажал кога веќе прашала , па сега на врат ќе ја има до суден ден
 
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.730
Поени од реакции
9.770
Embrace that shit.
Pretvori go vo vasa predigra.
Zbudali go.

Toa deka sekoj treba da si ima svoja fantazija i licni fori neka produzat da drkaat u tisina. Pred partnerot ne treba da ima granici, moral i sve od toj kjos. Otvorenost so partnerot spored mene e pobitno i poise isplatlivo na duga staza negoli da si peres mozok demek eve imam izduven ventil gledajki pornici sam za brcanje prs u gz poso nejkes na zenska ti da i go pobaras toa ili da drkas sam poso nekoja ti prai kejf na izgled mesto da si go napraite fantazija, role play i sl.

Sekoj sto krie od partnerot fetis ne e vo srekjna vrska. A toa ke rezultira nekako ponatamu. Moja preporaka e gledaj pornici so nego na koi on drka, zboruvaj mu za trojka so nekoja fufica od insta dur go palis... istrosi go, da ne moze da si go cepne. Tocno deka site masturbiraat maski duri i so redoven seks ali zensko kako znae da te potrosi nema ni da mu tekne da masturbira.

Tipov prezel cekor i bil iskren, ako go zamaras sea i prais drami i kavgi dali mislis sledniot pat ke ti kaze? Nope, you give that dog a treat. Strasno bilo ako go palela nekoja zena na drugar... abe naj strasno.

Embrace that shit and make most of it.
Uzivaj. Istrazuvaj. Sex e. Ne e samo misionerska po 3 minuti. Sekoj ponekad ima zelba i nagon za neso kinky. Kupete si igracka. Imajte public. Napraj nesto vozbudlivo. Zbudali go. I ne kenkaj, mene zenska mi mi prakja nekad nekoi jaki so misli ke mi se svigjat od insta... a nekad i jas nea. :D Instagram e za jadenje gomna, u grupava so drugari po 20 curi na chat na den se prakjaat, eden ke prati site ja dodavaat... :D

A i drugo zaboraiv pred da pratam mislenje, ako deckoto e seljak so ne dava devojkata da si stavi slika od sebe od plaza na prsluk neka se ubie drkajki, ne zasluzuva zenska.

Aj begam
Се ок ова, само сценариово од темава е тоа дека дечко и дрка на другарки. Имагинарни милфици, порничи итн. ти е друга ствар, vanilla level stuff. Незнам, се обидувам да се ставам во сценариово и не ми се чини така наивно и лесно...женска ми да мастурбира на другари или комшии мои. Мислам која е смислата на врската тогаш, зошто да се ограничувам кога фали ексклузивноста (што е и главен атрибут на една врска) наместо да имам нешто во стил friends with benefits без сите рестрикции и обврски што ги носи една врска. И така емоционално не е "моја", зш да се замарам.

Ова не е мажи-жени дискусија, во глобала кај сите го има ова. Едноставно човечка особина е тоа и јас не го ни осудувам, чувства/атракција итн. сето тоа ти е минлива категорија во најголем број случаи. Сепак, ако е дојдено до тоа, не гледам зошто јас би се адаптирал. Ако и се ебе со други се најдобро и чао. Доколку почнам да одам по тој пат да и зборам како комшијата би ја ебел додека дрка таа, ќе дојде ден ќе седиш в ќош додека он стварно ја ебе и што си направил? Што врска е тоа, која е поентата? Ова сето го зборувам доколку врската е од оние вистинските со очекувања за заедничка иднина, чувства и цел тој комплет. Доколку те боли кур тогаш слободно прај си тројки и свингај.
 
Член од
19 март 2011
Мислења
12.769
Поени од реакции
14.041
Мене најфакд ап во целава ситуација ми е тоа што го дрка на жена на негов другар. Па јас не би можел никогаш во очи да го погледнам другарот после такво нешто.

И дај не ме јебете дека не би ви сметало ако партнерот го дрка/ја шмиргла на некој ваш познаник.
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
Подобро на слика, отколку да шета наоколу. :icon_lol: Доколку тоа не влијае врз заедничкиот сексуалнен живот и не почне да ја одбива, тогаш не е сериозен проблем.

Не е задоволен од неа и нормално дека ќе му се појави потреба за надоплнување, ама глуп на женско ли се кажуваат такви работи и некогаш подобро да се премолчат затоа што и секоја не може да разбере и секој ден ќе замара.
Не може да избереш на која да се празниш и лесно се станува зависен. Затоа и мажите тоа го прават на различни, некои на партнерка, други на порничи, а трети на слики на познанички.

А таа наместо да превземе нешто дошла овде ќе бара помош демек проблемот е само кај него.
Заедно гледајте го тоа што највеќе го пали, па после дали ќе му текне на допуна. :DГреота е да имаш што да плеснеш, а да не си задоволен од тоа и да бараш нешто друго и тоа на слика на другарка/пријателка.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Тие мажи и жени што имаат секс со различни партнери, нели ноу стрингс атачд не заследуваат секој ден како луди луѓе по инстаграми и чуда. Имам колега што пет жени вкупно има на Инстаграм па секоја недела е со различна, исто и другарка што не сака да се врзува периодов па не ни има профил на социјалниве мрежи.

Поента? Како што кажав, ликов освен ако нема финансии ќе си остане со курот во рака, се кладам на тоа и се кладам исто дека девојкава физички е поатрактивна од него па страв му е да не ја изгуби. Нека си направат муабет за овие работи за кои напиша таа дека и сметаат, нека види него што му смета и да си најдат заеднички јазик ако можат, зошто ако ги преќутат ќе бидат уште едни во низата бракоразводни парници на суд со причина "супер си беше, не знам што ѝ/му стана".
 

madrock

Bogey
Член од
23 април 2014
Мислења
590
Поени од реакции
1.926
Мајмуните исто. Кај нив сексот се врти околу алфа мажјакот во групата.Тој ги брани женките од секс со други мажјаци, но другите мажјаци доаѓаат до женки на потешкиот начин.
Дечко ти е мајмун.
 
Член од
16 јануари 2018
Мислења
25
Поени од реакции
11
Не знам ти какви порничи глеаш и не ме ни интересира, и не знам дали воопшто ми ја сфати поентата. Неам ја проблем со порничи, не мастурбираат само машките, знаеш, така?

Честитам шо порничи ти се мејнстрим, сите ние шо мастурбираме на порничи, небитни.

И да, не се секирај сите имаме фантазии.

Прашањето ми беше:
Дали ако женска ти секој ден мастурбира на другар ти, ти ќе останеш рамнодушен и ќе и речеш "Браво, ми се свиѓа шо не миксаш на кинки порничи, туку на другар ми"
Девојко дечкоти има скроз забегано. Што побрзо реши се од него. Тоа е болест, да дркаш на женска од другар и тоа ти го кажува в лице. Јас да сум на твое место знам што би му направил. Али ако си се уште со него, тоѓаш не ќе е нешто во ред со тебе. Извини молим те.
 
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.828
Поени од реакции
7.710
Соу фак'д ап...
Значи, имам партнер веќе некоја година. Нема да разговарам конкретно околу МОЈАТА врска, пошо не е ни тема, ни место, ни време. Муабетот ми е, дека, не е баш најактивен којзнае колку по социјални мрежи, али ми стана чудно како наеднаш се "загреа" по Инста и тргна со "max speed" у заследување.
Не се декларирам како љубоморна личност, меѓутоа баш ме заинтригира како мојот дечко 90% од тие што ги следи, "случајно" се профили на познајнички кои "случајно" се со истакнати атрибути, рецимо.
Го имав прашано директно, без влакна на јазик, зошто баш нив ги следи. Одговорот беше дека му се појавуваат како "suggestions" за заследување на инстаграм, врз база на тоа шо веќе ги има како пријател(к)и на фб. И све е тоа океј, али од сите негови фб пријатели, Инстаграм да има алгоритам да ги предложува оние со најголеми атрибути (рецимо), шознам?!
Не е дека поверував, али решив да пробам да не се замарам .

Денес, уз расправија го наметнав прашањето, ми рече најчесто отваран профил му бил на другар му - жена му. И претходно го имаше спомнато истото, али бев као, океј, нема везе, екипа сме.
И денес ми светна сијаличката и го прашав: "А шо баш толку жена му?"..

One thing led to another, призна дека константно си "завршува работа" на жена му, и сви остали шо ги следи на инста (негираше за мои другарки, али не можам да бидам сигурна).

Ако речам дека сум оупен-мајндед и либерте`, ќе звучам клише. Хмм, немам проблем со тоа некој да гледа порно и да фантазира околу некои нереални ситуации, и околу мастурбирање на социјалните мрежи на слики од познајници (горе-долу сите го правиме тоа). Меѓутоа, кога сум во врска (зборувам индивидуално, за мене) не би го правела тоа, од причина што имам личност која ја почитувам и сакам и би ми било одвратно дури и да помислам да мастурбирам на слики на социјалните мрежи на негов другар.

Јасно ми е, дека сите сме различни и сакаме различни работи, и баш поради тоа имам право да се изјаснам дека јас не можам да се замислам да преминам преку нешто такво, затоа што веќе, од сега, па натаму, ќе го имам чувството дека никогаш за него нема да бидам доволна самата јас.

Океј, сите имате различни ставови околу темата и не ми е целта да судам, но сметам дека не е океј фактот што мојот партнер си зема за право да ми "всади" у глава дека тоа е најнормална работа и ја треба да се привикнам со тоа, дека сите машки го прават тоа, дека тие не можат да се контролираат и сл.

Истиот тој партнер ме наговараше летово (2017) да си купам купаќи кои ќе бидат пристојни за на плажа (пробував обичен горен дел - корпа, не беше воопшто нешто провокативно) затоа што "на што ќе личело да одам разголена на плажа". Нормално, си го купив купаќот, по долго расправање, затоа шо плажа е, а не е скијачки центар. Ставив слика на фб од плажа, ништо провокативно (па што, и да е? али ипак не беше ништо посебно, туку онака, слика море, карпи, ја у купаќ) и ми беше приговорено за тоа.

Денес, ми текна баш на горенаведената случка и како аргумент додадив у стилот: Океј е ти да мастурбираш на пола град, али не е океј јас да имам слика на која изгледам привлечно? (горе-долу).
За одговор добив дека му е грдо кога некој би мастурбирал на мене, затоа не сакал такви слики да прикачувам на фб.......?! Факин' булшит!! Шо уствари ми покажува дека доколку ситуацијата би била обратна: ако неговите другари мастурбираат на мене, или пак, ако јас сум таа што мастурбира на негови другари, веројатно нема да му биде ни малку мило нему и би бил против тоа.

Никогаш не помислив дека би се "отворила" на форумов. Се осеќам толку изгубено, шо не знам ни дали е правата ствар да пишам тука, али јебига.
Едноставно, у моментот се почувствував дека ми треба мислење од личност која не ме познава и нема ниту да ме теши, ниту да биде на моја страна на оваа тема, само поради тоа што ми е другарка.

Ме интересира вашиот став доколку сте не мое место т.е. доколку Вашиот партнер мастурбира на жените/женските на неговите другари и скоро на сите негови привлечни познајнички? (или Вашата партнерка - на дечковците на нејзините другарки и на привлечните познајници /пријатели)?
Вие сте во некоја „полуврска“, или да бидам сосема отворена се еб+ете, ама ти мислиш дека ќе се земете. Затоа дечкото ти се понаша така.
И за него имам само еден збор - МОЧКО!
 

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.812
Соу фак'д ап...
Значи, имам партнер веќе некоја година. Нема да разговарам конкретно околу МОЈАТА врска, пошо не е ни тема, ни место, ни време. Муабетот ми е, дека, не е баш најактивен којзнае колку по социјални мрежи, али ми стана чудно како наеднаш се "загреа" по Инста и тргна со "max speed" у заследување.
Не се декларирам како љубоморна личност, меѓутоа баш ме заинтригира како мојот дечко 90% од тие што ги следи, "случајно" се профили на познајнички кои "случајно" се со истакнати атрибути, рецимо.
Го имав прашано директно, без влакна на јазик, зошто баш нив ги следи. Одговорот беше дека му се појавуваат како "suggestions" за заследување на инстаграм, врз база на тоа шо веќе ги има како пријател(к)и на фб. И све е тоа океј, али од сите негови фб пријатели, Инстаграм да има алгоритам да ги предложува оние со најголеми атрибути (рецимо), шознам?!
Не е дека поверував, али решив да пробам да не се замарам .

Денес, уз расправија го наметнав прашањето, ми рече најчесто отваран профил му бил на другар му - жена му. И претходно го имаше спомнато истото, али бев као, океј, нема везе, екипа сме.
И денес ми светна сијаличката и го прашав: "А шо баш толку жена му?"..

One thing led to another, призна дека константно си "завршува работа" на жена му, и сви остали шо ги следи на инста (негираше за мои другарки, али не можам да бидам сигурна).

Ако речам дека сум оупен-мајндед и либерте`, ќе звучам клише. Хмм, немам проблем со тоа некој да гледа порно и да фантазира околу некои нереални ситуации, и околу мастурбирање на социјалните мрежи на слики од познајници (горе-долу сите го правиме тоа). Меѓутоа, кога сум во врска (зборувам индивидуално, за мене) не би го правела тоа, од причина што имам личност која ја почитувам и сакам и би ми било одвратно дури и да помислам да мастурбирам на слики на социјалните мрежи на негов другар.

Јасно ми е, дека сите сме различни и сакаме различни работи, и баш поради тоа имам право да се изјаснам дека јас не можам да се замислам да преминам преку нешто такво, затоа што веќе, од сега, па натаму, ќе го имам чувството дека никогаш за него нема да бидам доволна самата јас.

Океј, сите имате различни ставови околу темата и не ми е целта да судам, но сметам дека не е океј фактот што мојот партнер си зема за право да ми "всади" у глава дека тоа е најнормална работа и ја треба да се привикнам со тоа, дека сите машки го прават тоа, дека тие не можат да се контролираат и сл.

Истиот тој партнер ме наговараше летово (2017) да си купам купаќи кои ќе бидат пристојни за на плажа (пробував обичен горен дел - корпа, не беше воопшто нешто провокативно) затоа што "на што ќе личело да одам разголена на плажа". Нормално, си го купив купаќот, по долго расправање, затоа шо плажа е, а не е скијачки центар. Ставив слика на фб од плажа, ништо провокативно (па што, и да е? али ипак не беше ништо посебно, туку онака, слика море, карпи, ја у купаќ) и ми беше приговорено за тоа.

Денес, ми текна баш на горенаведената случка и како аргумент додадив у стилот: Океј е ти да мастурбираш на пола град, али не е океј јас да имам слика на која изгледам привлечно? (горе-долу).
За одговор добив дека му е грдо кога некој би мастурбирал на мене, затоа не сакал такви слики да прикачувам на фб.......?! Факин' булшит!! Шо уствари ми покажува дека доколку ситуацијата би била обратна: ако неговите другари мастурбираат на мене, или пак, ако јас сум таа што мастурбира на негови другари, веројатно нема да му биде ни малку мило нему и би бил против тоа.

Никогаш не помислив дека би се "отворила" на форумов. Се осеќам толку изгубено, шо не знам ни дали е правата ствар да пишам тука, али јебига.
Едноставно, у моментот се почувствував дека ми треба мислење од личност која не ме познава и нема ниту да ме теши, ниту да биде на моја страна на оваа тема, само поради тоа што ми е другарка.

Ме интересира вашиот став доколку сте не мое место т.е. доколку Вашиот партнер мастурбира на жените/женските на неговите другари и скоро на сите негови привлечни познајнички? (или Вашата партнерка - на дечковците на нејзините другарки и на привлечните познајници /пријатели)?
Девојче ја те разбирам ти го сакаш него, ама човекот апла ти признал, тоа ти е исто ко некој коа ќе најде некоја курва и на крај ќе се заљуби и ќе ја ожени и после сите ќе му ја дупат а другите ќе му бидат криви.

Значи мораш да сфатиш зборот бивши немало да постои ако луѓето останувале по секоја цена со партнерите!
 

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.739
Не те сакат, не го палиш, глуп е.

И ти си проста ако седиш со него.
 

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.739
Муабетов... :tapp:
Ако твојот ти кажит дека дркат на твојата најдобра другарка и ти забранит да се сликаш по купаќи ќе седиш со него?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom