Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prebaci Art listu tj. Ona lista koja ti radi na tvom Panasonic tv-u/Fork Player-u otvori tu listu sa Notepad i izbrisi sve kanale iz te liste.... nakon tog otvori ART listu sa Notepad i Copy/Paste u tu listu koja ti radi na Fork Player i klikni na X sacuvaj promijene .... nakon tog probaj dal ti Art lista radi na Tv/Fork-u ako ne radi onda nemas validan u/p
Pozdrav
ma ovo je pitala moja zena, naravno videt cu u generatoru, e sad cu je istuci , za 8. martpa taj novi kod ti stize na taj NOVI lazni email nalog, koji si upisao prilikom popunjavanja tj nove registracije.
Druže... probao sam i to... opet neće da je pusti ni tako...
Druže... probao sam i to... opet neće da je pusti ni tako...
ali je validan mac... ja je gledam na kompu...
Digao sam ruke od pokušavanja da je startujem na tv-u![]()
Mozda si ti najveca.javi...ima tu forumaša kojima isto treba čestitati,jer su p....,prepoznati će se sami....[DOUBLEPOST=1520538709][/DOUBLEPOST]Šota,može li za mene jedna lista...?
Molim, bar nesto pozitivno od objave, znamo ko je sinkarosjesi meni ja radim za njh, saf cu im prijavit rupu. sutra riješeno. hvala
prodajes mozda sam sa duhom onda pisao naravno test nisam dobio jedan jesam prije nekoliko mjeseci hahahpanelrazazaracu....ja ne prodajem ništa....a,kada bih vam prodavao,upišali bi se od sreće,koliko tv kanala ima....stoga,ne piši nešto o čemu ne znaš....ovo je dobronamjerno....[DOUBLEPOST=1520540159][/DOUBLEPOST]by the way,ja se ne skrivam iza novih nickova...