Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
RTS PLANETA

Strimovi uredno rade preko Fork Player takodjer i OttPlayer ... mogu se gledati sa

http://

I sa

https://

Pozdrav
planeta na smart tv skace rezolucija jer im 3 rezolucije probao sam na vise nacina al ne ide mozda neko ima resenje :toe:

ima taj konj dreambox540 on moze da iskenira sve cak i totala ali u kurcu
Koliko je meni poznato imamo drambox 520 i 580 taj broj nema i nije lijepo clanove nazivat konjima sto te skeniraju.
A taj tvoj total ili ti ga kamiondije ili lud zbunjen normalan imam ja cio server u rukama tako da se ne busaj i da lijepo radi lista samo se treba prilagoditi tvojim uvjetima

Dali i gledanje aplikacije mora preko VPN ili samo registracija probnog perioda .Logicno da ali da pitamo
registracija je normalno sa ili bez VPN, kad dobijes 7 dnevni kod ,gledas tako sto prvo ukljucis VPN-Hr. i giras kanal, ali kako sledeci krug, ako dam lazni mail, gde cu pokupiti novi kod?[DOUBLEPOST=1520519385][/DOUBLEPOST]
planeta na smart tv skace rezolucija jer im 3 rezolucije probao sam na vise nacina al ne ide mozda neko ima resenje :toe:
Корисничка подршка
rtsplaneta@rts.rs

Последно уредено:
Probao već dzaba android box mi ne prihvata podrzava tu aplikaciju,a zašto ne znam?Uspeo da instaliram ali kad pokrenem nece kaze da nije kompatibilan uredjaj.Naravno uključen VPN na hola ima hrvatsku.Android 7 nougat?''

Daj se vise odluci ili cemo dijelit ili necemo.Jel vam tamo onaj momak dijelio na SF liste koliko sam vidio jedini.I sta ste uradili banirali ga
a zasto zato sto sam ti ja ovdje spusto za njega i pazi odmah sam to ja bio hahaha.Nemam pametnija posla nego vama na SF dijelit liste.
I sljedeci put dva puta tresnite u zid prije nego si banirate ljude
jer koliko sam vidio taj vam je vredio vise nego svi vi ostali tamo
zajedno.Popovat zna svako ali liste dijelit rijetki
Не лупај, само шупља прича, јавиш се да би паметовао и хвалио се.
А тај што је кобајаги помагао је спомињао у приватним порукама националне припадности, људи се жалили а он добио ногу.

Evo ja upravo gledam preko OttPlayer Rts HD ... rezolucija im je kad startujes kanal 512x288 a slika nije bas nesta naravno i nakon par sekundi gledanja rezolucija se poveca na 1920x1080 bez nekih smetnji sa slikom ili slicno... slika bas odlicna ... nakon promijene rezolucije na 1920 tako i ostaje za daljnje gledanje

Isto se desava i sa RTS 1 start kanala rezolucija 512x288 nakon par sekundi rezolucija se sama od sebe poveca na 1024x576 tako i ostaje za daljnje gledanje .... isti slucaj je i sa RTS 2 itd...

Pozdrav

Sretan 8 mart svim članicama Foruma

Srecan-8-mart.gif~c200

Evo ja upravo gledam preko OttPlayer Rts HD ... rezolucija im je kad startujes kanal 512x288 a slika nije bas nesta naravno i nakon par sekundi gledanja rezolucija se poveca na 1920x1080 bez nekih smetnji sa slikom ili slicno... slika bas odlicna ... nakon promijene rezolucije na 1920 tako i ostaje za daljnje gledanje

Isto se desava i sa RTS 1 start kanala rezolucija 512x288 nakon par sekundi rezolucija se sama od sebe poveca na 1024x576 tako i ostaje za daljnje gledanje .... isti slucaj je i sa RTS 2 itd...

Pozdrav

Ovu vrstu fajla m4s negde sam c'itao da moye i mx player,probacu.Taj ott player jer treba te strimove isto postaviti na njihov sajt nisam koristio pa..

Pozz

Ovu vrstu fajla m4s negde sam c'itao da moye i mx player,probacu.Taj ott player jer treba te strimove isto postaviti na njihov sajt nisam koristio pa..

Pozz
Da lista na Ott sajt poslije gledas na Smart tv-u..... a preko Fork Player ja sebi stavim listu na USB i tako gledam

Pozdrav

registracija je normalno sa ili bez VPN, kad dobijes 7 dnevni kod ,gledas tako sto prvo ukljucis VPN-Hr. i giras kanal, ali kako sledeci krug, ako dam lazni mail, gde cu pokupiti novi kod?

pa taj novi kod ti stize na taj NOVI lazni email nalog, koji si upisao prilikom popunjavanja tj nove registracije.

Не лупај, само шупља прича, јавиш се да би паметовао и хвалио се.
А тај што је кобајаги помагао је спомињао у приватним порукама националне припадности, људи се жалили а он добио ногу.
Da ,da hahah neko ti da listu i onda ga prijavis torpedu sto posto ti tvrdnja stoji.Mislio si ti da sam to ja tako reci jer sam se cuo sa dvojicom tamo sto su dobili i kazu frajer samo poslao listu bez ijedne rijeci.Reci ljubomorni smo bili na tipa jer bi nam ego otisao tamo.
Taj da vam je tamo ostao svi bi mogli otkaz tamo dati hahahahah
Fucka se meni za njega i vas ali istina vas boli.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom