Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pinkovi kanali koji su prestali da rade trebaju na kraju da imaju token koji nije istekao i onda ce raditi svi kanali opet.
Primer do sada:
http://195.252.68.245:1935/KLIKTV_2/smil:pink28.mf.smil/playlist.m3u8
Primer od sada:
http://195.252.68.245:1935/KLIKTV_2/smil:pink28.mf.smil/playlist.m3u8?token=674221-2f2c1-34g2-j1h16
?token=674221-2f2c1-34g2-j1h16
?token=674221-21221-3432-1111
?token=76788-965zhj-erere-dsddds-sdffggg
Sa datim tokenima postavljenim neće.Prepravio i batch fajl ne znam ko ga je pravio samo sam ubacio da ubacuje te postavljene tokene i ne radi incorect..Mozda sa ostalim nekim validnim tokenima hoće?probaćuAko rade kao što su radili, onda bolje da ne rade
Ovi tokeni su ispucani, ko ima neka da neki koji radi.Do juce je radio iz linka.Stavio sam cisto kao primer samo.Kanali rade bolje nego pre.Нема ефект кликни на самиот твој линк![]()
Svi kanali su juce radili ceo dan na jedan token, nije vezano na jedan stream.nece ici menjaju se... i vezan je na jedan stream
[DOUBLEPOST=1520083209][/DOUBLEPOST]
Samo kaci javno mozda ce i raditi...Svi kanali su juce radili ceo dan na jedan token, nije vezano na jedan stream.
ako nadjem negde da radi token poslacu
Ne kacim nikad javno nista, ovo je informativna debata da se zna kako rade linkovi.Samo kaci javno mozda ce i raditi...
Neki se nikad ne nauce...
udp/231.2.17.10:8010
znaš kako... sve što ti treba ima na netu.... more nastavaka... ja kad sam tražio našao sam.... a i ako naletiš na neki udpxy status pročešljaš ga sa simple tv i naće ti programe koje on ima, ili ćeš pogledati čiji je to ip i potražiti od tog udp na netu, jer maltene sve je objavljeno... ali ljudi siluju ne skidaju se ni sačega... ja sam našao nešto i sad nemam vremena da tražim još, posao me koči i svašta nešto pa malo imam vremena da izdvojim za sve ovo, pa sve nekako u komadićima hvatam.... ali ljudi sve i da nađu upropaste, eto žao mi je exenet što je radio svega 4 dana, sramota, ljudi su zli pa će pre uništiti nego sačuvati., ali jbg... iskreno meni je udp bolji, ali problem je što svi to imaju i gasi se pre nego što i proradi, e tu je samo ts lista u prednosti ako znaš naći one random to je premija, jer to nema niko i onda se nagledaš svega, programa kakvih hoćeš....Ne kacim nikad javno nista, ovo je informativna debata da se zna kako rade linkovi.
Bolje je nauciti coveka da peca nego mu davati ribu stalno.
Ja bih bio zahvalan da kazes neki princip kako naci kanale, jer kopanje po UDP nije bas najproduktivnije za kanale koje trazim.
Onaj program listfinder nije los ali ne daje UDP spisak, nmap mozda moze da uradi neke stvari ali nema nigde info o tome.
Da to jeste... ja sam iz astre izvukao pinkove koji mi i dan danas rade, a i imaju je sve moguće liste... ali bitan je princip da li ćeš nekome to reći kome treba ili ćeš na sva zvona... ne bitno o čemu je rečJak paket Pink I od Srilanka iptv server go ima paketot.Nema server kaj sto nema Pink paket,aj da e nesto nedostapno no vaka badijala zamaranje so token tesko da ke raboti.