- Член од
- 9 ноември 2017
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 1.161
Па и Асани не го тепал милицајката. Пајакот ја тепал.Не памтам да Бонд тепал жени.Или имам пропуштено некој дел?
Па и Асани не го тепал милицајката. Пајакот ја тепал.Не памтам да Бонд тепал жени.Или имам пропуштено некој дел?
Двајца бета мажјаци кај мајмуните да го нападнат алфа мажјакот ќе го победат, ама не го прават тоаПа и тие патат од истото. Не напоменав но мислев на тоа да се приклучи и полицијата. Мислиш тие сакаат да ги тепаат своите деца? Тоа е тоа што викам ќе си трпиме и ќе си ќутиме.![]()
Јасно де, ќе гинат тие, ќе се жртвуваат и во воздух ќе пукаат. Абе цела група треба по еден метак во глава и никој нема да одговара. Тие се ем спремни ем со оружје и сигурно сите ќе ги оправдавме во нивната намера. Вака ќе го гледаме љубе лигавиот како лапа пари и уште политички активен со следбенициУ кaсaрнa ИЛИНДЕН му припукaa у вoздух тигрите нa челo сo кoмaндaнтoт Тoни Мaндaрoвски Мaндaр и му рекoa дa oди слaтки дa прaви у Хрвaтскa.Избегa кo пичкa лигaвиoт.Пoсле нели Мaкедoнскa рaбoтa гo зaведoa у пoлитикa Мaндaрoт и тoлку беше
Потполно се согласувам во муабетов.Народот го гласаше зајко за да види подобри времиња од оние на грујо а не бетер. Се така додека си се правдаме никогаш нема да не биде, и заслужуваме се што ни се сервира. Уствари вакви комплексни размислувања од едноклеточни организми не ни заслужуваат ништо повеќе од сегашнава мизерија.
p.s. класичен тип на размислување - мене не ме засега така да гајле ми е, но еден ден ќе ти заколат близок па тогаш нема да размислуваш вака комплексно како сега.
Абе ќути за никаде сме.Не неколку,два беа.Каца комерц и слаткарницата Лепи.Па тоа каква акција беше од полицијата невидено нешто,во домови влегуваа и луѓе на клоци изнесуваа.Како ние да убивме ши.птар а не они наш.Такво нешто ни во 2001г нема изведено полицијата.Профи нема што.
Жената може е мажена, има деца, кредити.Јасно ни е дека ќе лета од работа џандаркава ако продолжела да зборува. Ама толку да се испичкаш и да испаднеш најголема будала, па цел народ да игра мајтап со тебе, девојко не знам што да ти кажам. Ако треба ќе летам од работа бе и не им се понижувам вака. Стегни му тужба, собери ги тие активистките за права на жените, излези на протест пред МВР со нив, бомбардирај ги сите медиуми со настанов. Имаше во Охрид случај за полицаец што му пишал казна на командирот и го избркале од работа. Ликот цел град го дигнал на нозе и веднаш го вратија на работа. Ама кога е глупава нека си пати и нека ја трола цела држава. Само криво ми е што утре ќе му се искурчи на некој сиромав македонец и тој ќе го јаде и за тоа Аасани што требаше да го јаде..
Шипо не мава.Шипо љубезен.Не памтам да Бонд тепал жени.Или имам пропуштено некој дел?
Мене ме сопре денеска, и искрено се стегнав оти каиш немав врзано,а имам веќе 75 негативни поени.Гледајте позитивно на случајот со полицајката...кога ќе ве сопре сообраќајна бапни му 2 бокса па нека ќути од страв да не го избркаат.
Исто, и јас така викав за новиве, ама испадна сосема различно.Вол еден па нели кога победи СДС скокавте дека дошле промени и дека никогаш нема да биде како во времето на Груја а сега збориш дека било и ќе биде исто?Добро бе имате ли грам мозок.Не мора достоинство него МОЗОК!И во право си со вас безполезна е дискусиата.
Sam si odgovori so prvata recenica.Јасно ни е дека ќе лета од работа џандаркава ако продолжела да зборува. Ама толку да се испичкаш и да испаднеш најголема будала, па цел народ да игра мајтап со тебе, девојко не знам што да ти кажам. Ако треба ќе летам од работа бе и не им се понижувам вака. Стегни му тужба, собери ги тие активистките за права на жените, излези на протест пред МВР со нив, бомбардирај ги сите медиуми со настанов. Имаше во Охрид случај за полицаец што му пишал казна на командирот и го избркале од работа. Ликот цел град го дигнал на нозе и веднаш го вратија на работа. Ама кога е глупава нека си пати и нека ја трола цела држава. Само криво ми е што утре ќе му се искурчи на некој сиромав македонец и тој ќе го јаде и за тоа Аасани што требаше да го јаде..
Го гледав пред некоја вечер со Солза и Стојанче.Ја гледате ли емисијава на Анал 5 Само вистина?
Видете ја водителкава дебела колку е арогантна општо кон сите гости што и гостувале. Ми наликува нешто како на Јанко Јадибурек.
Инаку големо Браво за Јанко Бачев!![]()
А подолу сум пишал: "Ако треба ќе летам од работа бе и не им се понижувам вака". Сепак јас си кажувам јас како би постапил. Таа најдобро си знае каква и е состојбата и што ќе прави понатаму.Sam si odgovori so prvata recenica.![]()
Ako razmisluvas porazumno i za idninata ne bi rizikuval taka. Barem stavi se na nejzino mesto, ne e samo letanje od rabota, jas mislam deka ima primeno i zakani, a ne veruvam da se zafrkvaaat.А подолу сум пишал: "Ако треба ќе летам од работа бе и не им се понижувам вака". Сепак јас си кажувам јас како би постапил. Таа најдобро си знае каква и е состојбата и што ќе прави понатаму.
Јас на следни избори си гласам за Единствена Македонија. Ако ја гледаше вечерашнава емисија со Бачев и пред 2-3 дена со Стефан Влахов-Мицов, ќе видиш за какви луѓе станува збор. Ова предавничкиве партии дпмНЕ и сдсШГо гледав пред некоја вечер со Солза и Стојанче.
Искрено Солза Грчева делува како да е патриотка, но кој знае..
На следните избори одам и ќе ги заокружам сите.Јас на следни избори си гласам за Единствена Македонија. Ако ја гледаше вечерашнава емисија со Бачев и пред 2-3 дена со Стефан Влахов-Мицов, ќе видиш за какви луѓе станува збор. Ова предавничкиве партии дпмНЕ и сдсШ
е избришеме под со нив.
Иначе не знам дали приметувате, ама во скоро повеќето групи на фб за купи продај има меѓуетнички препукување со ш иптарите.
Ќе си направиш поголема беља. Ќе те казнат. Подобро заокружи си ги Единствена Македонија.На следните избори одам и ќе ги заокружам сите.
Да биде неважечко.
Море преку кур и од избори, секоја година гласаме.Ќе си направиш поголема беља. Ќе те казнат. Подобро заокружи си ги Единствена Македонија.