- Член од
- 17 декември 2010
- Мислења
- 2.811
- Поени од реакции
- 4.287
Ма немој?
Никогаш не сум ќутел, за разлика од тебе и остали штабски куртони.
Џабе, исти сте
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ма немој?
Никогаш не сум ќутел, за разлика од тебе и остали штабски куртони.
На која основа ме рамниш со штабските куртони од дпмне?Џабе, исти сте
еве ти мoј пoст зa Грујo и Мијaлкoви @Daedalus oд времетo кoгa се зaчленив нa фoрумoтМoре кaкo не гo пикнaa вo тoa жoлтo кoмбе и прaвец душевнa бoлницa, a пo пaт и брaтчедите дa ги стрпaa.а гледај негoвaт судбинa све сo кoмбињa гo врзувa.aј бaш дa видиме дaли у плaвo ке гo вoзaт.
На која основа ме рамниш со штабските куртони од дпмне?
Јас пред 3-4 години кога сум огранизирал протести за екстерно/матура во тврдокорно ДПМНЕ средно школо ти си дудлал по штабови на ес де ес. На своја кожа имам осетено како е да те сјебе штабска гнида. Од дното на душата ве мрзам, повеќе албанците ги сакам да сум најискрен.
Нц, ич. Исто ко што овој од ДУИ не ја нападнал полицајкава, се удрила сама у пајакот ете дури и сама си кажува? Како можете да претпостави некој дека било физички напад?Ова не постои. Има ли некој докази дека постоеле криминали? Се е тоа во главите на одредени ’амбургери на темава. Гледаме дека се измислуваат разни други „докази“, а не релевантни.
Те заболел стапот за тоа сега, а? lelИскрено, ме заболе стапов што ти си правел и што си организирал
Ни штаб имам ни па зависам од некого Муабетот е што ве третираат како последни мифки. Смешни сте. Уствари мизерни сте.
Плус, еве ти како добар организатор земи нешто во свои раце, среди ја државава.
Објасни само кои сe тоa "вие" и кој тоа "не" третира како последни мивки и толку од мене на темава.Муабетот е што ве третираат како последни мифки. Смешни сте.
Се докажаа доволно, дај нека ги пикнат сите државно како еден лик шо пикнаа и раат више.Дај не ми продавај ветер и магла. Он ќутел тогаш, сега збори. А ти тогаш збореше, сега ќутиш.
Која е разликата?
Ок моја грешка проштевај, глеам и после си серел. Еве, @Beric Dondarrion ја го знам лично и не е СДСМ полтрон, напротив, ги сере СДСМ за срањата што ги прават, е патриот и бивши член на ВМРО. Ама он мисли дека сте груевисти, исто ко што вие мислите дека он е сдсм. Ќе испадне тука дека многу од вас се серете со затнати уши и очи, и мислите дека другиот е полтрон, а врска нема. Многу и се полтрони тука, рака на срце.еве ти мoј пoст зa Грујo и Мијaлкoви @Daedalus oд времетo кoгa се зaчленив нa фoрумoт
Штo си се фaтил кoнкретнo зa oвoј случaј дaли е измислен.И дa е измислислен фaкт е декa вaкви нaстaни имa мнoгу,a ги прикaжувaa кaкo меѓуетнички инциденти декa се тепaле Мaкедoнци и Албaнци,a вистинитa беше декa Мaкедoнците беa тепaниОва со детето на Рекорд и "се трага по напаѓачите" е пресмешно.
Нема шанси денес да направиш нешто и да не те фатат за ден два, едноставно невозможно е посебно сред центар каде има повеќе камери него луѓе (за локација преку мобилен да не зборувам).
Не мислам дека е измислен ниту реков дека ваквите настани се реткост.Штo си се фaрил кoнкретнo зa oвoј случaј дaли е измислен.И дa е измислислен фaкт е декa вaкви нaстaни имa мнoгу,a ги прикaжувaa кaкo меѓуетнички инциденти декa се тепaле Мaкедoнци и Албaнци,a вистинитa беше декa Мaкедoнците беa тепaни
Шо ти сам се јавуеш? Никој не те спомнаНе ми треба државно цицајкур работното место ќе ти го отстапам тебе
Мојот пост беше за друг член на темава а ти се залепи како мува на гомно. Инаку "вие" сте тие што 12 години имавте дпмне букаке, ок? И сеа кога дојде ред да се продолжи со истото вас тоа ви пречи. После 12 години примање кур на суво сега почна да боли, така?
Дали сеа ти е јасно кои сте тоа "вие"?
Ради ова ти се закачив бе торко.Јас само јадам гомна против сите дволични куртони бидејќи ми иде на живци глупоќа.
На крај сите ќе си простите све и ќе сконтате дека не сте полтрони.Ради ова ти се закачив бе торко.
Година дена од време на време пишувам на темава, да ме наречеш мене дпмне-овска гнида е во најмала рака ретардирано. Подобро опцуј ми мајка полесно ќе го прифатам.
Ја би ти се извинил ако ти не си штабска гнида ама не знам искрено дали е така зошто она што го пишав "он ќутеше тогаш, а сега збори, а ти обратно" мислам дека се уште важи. Еве ако не е така, проштевај оче грешев. Само дај покажи малку жар и во критиката кон оваа влада, ништо повеќе.
Ова ми е последно мислење во дувлово на полтрони. Да сте ми живи и здрави