Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
V

viktora

Гостин
Каде јас спомнав нешто за детето бе глуп? За Миленко беше муабетот. 12 години му беше до грклан па не гугна ништо така? Сеа наеднаш почна да му пречи насилство. 12 години на никој ништо не ви пречеше!! Кое дно од луѓе сте вие !!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ослободивте убици на деца,ослободивте криминални босови,команданти на УЧК,ослободивте терористи кои убиваа полицајци кои патем во времето на Грујо беа уапсени.И ти збориш какво дно од луѓе сме?

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Не неколку,два беа.Каца комерц и слаткарницата Лепи.Па тоа каква акција беше од полицијата невидено нешто,во домови влегуваа и луѓе на клоци изнесуваа.Како ние да убивме ши.птар а не они наш.Такво нешто ни во 2001г нема изведено полицијата.Профи нема што.
Нa глaвнaтa улицa имaше пoвеќе.Зa aвтoделoви и кoзметикa и уште еднa слaткaрницa нa рaскрсницaтa бaш спрoти Кaмелијa

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.431
Поени од реакции
7.136
Каде јас спомнав нешто за детето бе глуп? За Миленко беше муабетот. 12 години му беше до грклан па не гугна ништо така? Сеа наеднаш почна да му пречи насилство. 12 години на никој ништо не ви пречеше!! Кое дно од луѓе сте вие !!

Па затоа и пишав и за тие и за тие. Исти се. Ама најверојатно ти си глуп па не си разбрал.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Ослободивте убици на деца,ослободивте криминални босови,команданти на УЧК,ослободивте терористи кои убиваа полицајци кои патем во времето на Грујо беа уапсени.И ти збориш какво дно од луѓе сме?

Одговори ми што те прашав. Извади еден статус од козарот кај што јавно критикува некаков инцидент или ја критикува дпмне, ок?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.760
Каква врска има ова со статусот на козарот? Плус, ако не си задоволен излези бе човек, протестирај. Зошто како вистински патриоти не се организирате? Што дремиш на форум?

ќе чекаме некој близок да ти избодат за да излеземе заедно на протест, пошто вака не сум толку потресен.
Инаку во држава РМ фрлање на држач за фотоапарат се смета за обид за убиство, а бодење со нож 3 пати во стомак се смета за насилство.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
ќе чекаме некој близок да ти избодат за да излеземе заедно на протест, пошто вака не сум толку потресен.
Инаку во држава РМ фрлање на држач за фотоапарат се смета за обид за убиство, а бодење со нож 3 пати во стомак се смета за насилство.

Види, ти си очигледно многу глупо створење. Значи цел ден дремиш на форумов јадиш гомна како од ништо не си задоволен така? 12 години ги имаше овие исти гомна имсекогаш ќе ги има, само тебе тогаш не ти беа проблем. По тоа сам можиш да сфатиш колку си отиден со паметот.

V

viktora

Гостин
Одговори ми што те прашав. Извади еден статус од козарот кај што јавно критикува некаков инцидент или ја критикува дпмне, ок?

Другар Миленко е никој и ништо.Затоа и го постирав зошто само еден лик има објавено за двата настани.Дали до толкав мрак стигна целава ситуација да само Миленко и онаа балеринана даваат јавни изјави за настаните?Тебе воопште не ти пречи што ни еден шарен куртон НВО или политичар се нема изјаснато до сега?Не те фаќа ли нервоза што некој го брише гзот со твоето гласачкото ливче каде ти си заокружил?Или повеќе те боли Миленко што изјавил 12г наназад.

Член од
31 јануари 2018
Мислења
99
Поени од реакции
48
ќе има протест, ќе организира некој протест сега. само не за ослободување на оние од 27ми и темелко, туку против насилството и самоволието на албанците.
ќе ни ја земат државата ако ништо не сториме.

Член од
3 мај 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.662
-Денеска имав особена чест, со еден потпис да разрешам 11 директори на ВМРО и да именувам 11 директори на СДСМ. Имав чест и да ја потпишам одлуката на именување на Албанката од Охрид, госпоѓата Јехона Сулејмани за директорка. После 11 години Охрид ќе има директорка Албанка. Без пречки од СДСМ дозволија да ја унапредам оваа госпоѓа. Честитки, рече Исени.

:oeoeoe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.849
Не знам колку од џандаркиве сте виделе, ама све со ред се дрољи и контењери за сперма што ги исприми вмро за да има да се ебе нешто и не знам како очекувате било каков интегритет и образ од такво нешто. Нормално дека е за тепање како и секоја друга курва.
Граџаните на СДС видоа-не видоа, почнаа да го посочуваат ДУИ како проблем, ама за да изрелативизираат кажуваат една прикаска дека “тоа било така и во време на вмро’’.
Е тука да извините граџани. Вашиот лидер идеше да пуши поединечно во секое албанско село од тука со Берн, бладаше за “ено опшесво’’, релаксирани односи и обеќаше праведно зауздување на бесовите на ДУИ со тоа што нивните функционери ќе одговарале пред него...
Сега замислете во каква земја ќе живеете кога ќе им помине и заонот за јазици кој за граџаните уште мислам дека не постои

Член од
14 август 2006
Мислења
45.369
Поени од реакции
84.608
@Beric Dondarrion
Абе нaпрaј дупли прoфил,aдмините ке ти прoгледaaт низ прсти и кaжи си штo ти лежи нa душa.Ем ке ти oлесни нa душaтa,ем у штaб немa дa знaaт декa си ти ;)
Ти си мислиш дека не кажувам тоа што мислам. ОК, твоја работа.[DOUBLEPOST=1520000690][/DOUBLEPOST]
Тој што се поздравува со неа е крив а не женава.Наместо да ја подржи и да ја заштити и да даде пример за другите полицајци да го спроведуваат законот он ги уби со овој потег.
Иначе што требаше женава да направи како едника?Да заврши како полицаецот од Гостивар па да лежи доживотно?Добар пример даде твојов стопан.Полицијата подалеку од ДУИ или нема влада.
Точно е дека тој е крив.
Но и жената носи одговорност. Затоа што учествува. (и покрај морков и стап системот, кој најверјатно е применет кај неа)[DOUBLEPOST=1520000761][/DOUBLEPOST]
Со оглед на тоа дека ти луѓето ги цениш на куртони, шарени куртони, ГРУЕВСКИ, ГРУЕВСКИ, ГРУЕВСКИ .. јасно ми е зашто кога некој ќе те искрши со факти и аргументи да немаш соодветен одговор пошто си проста маса со завршено средно семкарско.
Ајде сега врати се на ГРУЕВСКИ, ГРУЕВСКИ пошто не те разбраа членовите тука, повтори уште едно 123123123 пати, зашто повторувањето е мајка на знаењето.
Не ценам дека се сите куртони. Само ти и уште некои.
Посочи каде некој ме скршил со аргументи.

Ете, разговарав со тројца куртони како да се луѓе. Дајте ми медаља!

Последно уредено:

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Ти си мислиш дека не кажувам тоа што мислам. ОК, твоја работа.[DOUBLEPOST=1520000690][/DOUBLEPOST]
Точно е дека тој е крив.
Но и жената носи одговорност. Затоа што учествува. (и покрај морков и стап системот, кој најверјатно е применет кај неа)[DOUBLEPOST=1520000761][/DOUBLEPOST]
Не ценам дека се сите куртони. Само ти и уште некои.
Посочи каде некој ме скршил со аргументи.

Ете, разговарав со тројца куртони како да се луѓе. Дајте ми медаља!
Ке ти гo дaдеме медaлoт a и пехaр, дa гo гушнеш,дa гo бaкнеш кaкo штo дoликувa нa шaмпиoн кaкo тебе.Немa прoблем.
п.с. Зaбoрaви зa Грујo дa кaжеш.Декa истo и oн кoгa бил вaкa прaвел.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
.. јасно ми е зашто кога некој ќе те искрши со факти и аргументи да немаш соодветен одговор...
Ова е секојдневие. Не можеш да разговараш, оти на фактите не се дискутира, туку се користат оние навредливи фрази.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom