Hahaha, pak ti se sjeba mozokot, smiri se, meditiraj malce, I najdisi decko da ti se sredi zivototNe 10 nego 20 godini da cekas i otkaz da ti dadat. Eve ke vidis frlam prokletstvo i vlaska magija![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, pak ti se sjeba mozokot, smiri se, meditiraj malce, I najdisi decko da ti se sredi zivototNe 10 nego 20 godini da cekas i otkaz da ti dadat. Eve ke vidis frlam prokletstvo i vlaska magija![]()
Imam ja srce i maz i svaler i decko i devojka nego ti sto imas stom cel den gnies na forum... Jasno eHahaha, pak ti se sjeba mozokot, smiri se, meditiraj malce, I najdisi decko da ti se sredi zivotot![]()
4 октомври 2016A znaes li koe brojce e...otprilikai koga e bil na intervju i kade? Prasuvam bidejki i jas sum veke eden mesec so polozitelno, pa da imam nekoja pretstava do kade e rabotata.... Fala odnapred...
Candy nemas ti nisto osven Shizofrenija, normalni licnosti ne odat po forumi samo da pcujat, kolnat I vregaat na vulgaren nacin nepoznati luge bez nikakva pricina, toa go pravat samo psihicki bolni licnosti na koi I'm e potrebno psihijatrisko lecejne I navistina te sozaluvam I ti posakuvam da ozdravis.Imam ja srce i maz i svaler i decko i devojka nego ti sto imas stom cel den gnies na forum... Jasno e![]()
2. Определјане на с'став и дата на работна група за решаване на проблемите с удостоверјаването на б'лгарски произход на лица от Западните Балкани.
Brunhilda, ne e eden sto se pofali deka dobil preku potvrdi,bratucedi,tetki I slicno, neveruvam deka site lazat, sekoj ima pravo da odluci dali ke veruva ili ne, ova e forum I sigurno ima I mnogu lazgovci no mislam deka sega e vistina, pamtis I deka krajot na 2016 davaa na site nekolku meseci, nema da I'm bidi prvpat, samo da se nadevame da potrae.2. Определјане на с'став и дата на работна група за решаване на проблемите с удостоверјаването на б'лгарски произход на лица от Западните Балкани.
Па нели немаше никаков проблем, се откочила работата, сите ќе сме земале, давале без проблем преку братучеди, тетки, стриковци и потврдите 100% ги прифаќале. Абе аман..
Тешки манипулатори има на форумов и надвор од него.
[DOUBLEPOST=1519999205][/DOUBLEPOST]2. Определјане на с'став и дата на работна група за решаване на проблемите с удостоверјаването на б'лгарски произход на лица от Западните Балкани.
Ајде де, кажи им на тие што се излажани, убаво си велат недвосмислен доказ, а не потврда на играорец. Туку ај нека видат. Инаку одкочена е за тие со доказ
Па нели немаше никаков проблем, се откочила работата, сите ќе сме земале, давале без проблем преку братучеди, тетки, стриковци и потврдите 100% ги прифаќале. Абе аман..
Тешки манипулатори има на форумов и надвор од него.
Brunhilda, ne e eden sto se pofali deka dobil preku potvrdi,bratucedi,tetki I slicno, neveruvam deka site lazat, sekoj ima pravo da odluci dali ke veruva ili ne, ova e forum I sigurno ima I mnogu lazgovci no mislam deka sega e vistina, pamtis I deka krajot na 2016 davaa na site nekolku meseci, nema da I'm bidi prvpat, samo da se nadevame da potrae.
Од Проверка на вицепрезидентот ниту “П”... имате ли информации за нас што сме заглавени со овој статус веќе скоро година дена или и ѓаволот се крсти на овој статус?
Баш ќе видиме, ова ги минува сите очекувања за да се верува дека издаваат државјанства со документи од брат/сестра/стари документи (освен на оние што се преку родители).Ќе има до јуни. По околу 1000 барања на месец се разгледуваат, само трпение се работи
Bogami..,i najloso... neznaeme sto treba da napravime... i dali voopsto mozeme nesto... kontakt nekoj za da prasame sto ne e vo red...Од Проверка на вицепрезидентот ниту “П”... имате ли информации за нас што сме заглавени со овој статус веќе скоро година дена или и ѓаволот се крсти на овој статус?
Никој нема сигурни информации, само знам дека е последен статус исто како и оној што бев Дека молбата е разгледена со положително становиште...Bogami..,i najloso... neznaeme sto treba da napravime... i dali voopsto mozeme nesto... kontakt nekoj za da prasame sto ne e vo red...
На проверка од вицепретседателот одат оние со нејасна поврзаност, нашла ми се мана, но работат кампањски, па сметам дека тие што се на проверка од вицепретседателот и овие што им се смена статусот крајот на јануари ќе одат во еден зафат до јуни. Колку и да е сурово од мене, горка вистина е дека само со потврди да не се надеваат ич, а оние чии браќа, сестри и родители зеле на основ изјави и потврди ги чешлаат до задњу длаку, ќе минат само со доказ.Баш ќе видиме, ова ги минува сите очекувања за да се верува дека издаваат државјанства со документи од брат/сестра/стари документи (освен на оние што се преку родители).