Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2011
Мислења
10.384
Поени од реакции
18.529
Прегледај го приврзокот 186507[DOUBLEPOST=1519972123][/DOUBLEPOST]
Грците во 92 или 93 го променија името на Солунскиот аеродром во Македонија.Не ти пречи што они први почнаа?
Od vakvi postovi kako ovoj na Milenko sme tuka dojdeni. Praevte tenzija za glasovi a nasi deca go jadea po avtobusi i niso ne se prezemase za toa. Ocigledno tolku ni e silata za da prezememe neso za toa, ama daleku sme od periodot koa avtobusite ni bea voena zona. Bidejki se vozam zadnjive 10godini, slobno demantiraj me.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Od vakvi postovi kako ovoj na Milenko sme tuka dojdeni. Praevte tenzija za glasovi a nasi deca go jadea po avtobusi i niso ne se prezemase za toa. Ocigledno tolku ni e silata za da prezememe neso za toa, ama daleku sme od periodot koa avtobusite ni bea voena zona. Bidejki se vozam zadnjive 10godini, slobno demantiraj me.
И по која причина е сега „далеку од периодот“? Кој ја среди работата?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Они можат да мислат што сакаат, но етнологијата не прави разлика помеѓу Австријци и Германци.
По истиот принцип, ваљда не прави разлика ни меѓу бугари и македонци.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.390
Поени од реакции
84.642
По истиот принцип, ваљда не прави разлика ни меѓу бугари и македонци.
Прави.
Прави разлика и помеѓу Италијанци и Сардинијци и помеѓу Андалузијци и Шпанци. Но, помеѓу Австријци и Германци не прави.
Зарем некој мисли дека имањето држава го прави народот - народ?

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.522
Поени од реакции
18.383
Не можеш да кажеш, во најполициската држава во Европа, дека толку е силата. Зошто тогаш плаќаме толкава полиција? Дај сами да се организираме во тој случај.

Тоа што недостасува е волја да се реши тој проблем, кој е многу лесно решлив. Како проблемот со Бекир се игнорира, а можеа шерифот Красничи да го решат? Туку од џелати на својот народ нема што да се очекува.

V

viktora

Гостин
Се возиш во погрешни автобуси.
Постот на Миленко го постирав зошто само од него најдов осуда за двата инциденти од некоја јавна личност.Додуша Миленко и не е некоја јавна личност но единствен што јавно проговори.

dragecc

Dr.
Член од
26 ноември 2013
Мислења
20
Поени од реакции
44

Споменик на Александар и Букефал во Единбург, Шкотска.
Just saying...

V

viktora

Гостин
Коментар на Мицкоски дека Ахмети бил добар политичар и дека можел да научи нешто од него.Муабетот за турцине да се вратат и не е толку лоша идеа.

dragecc

Dr.
Член од
26 ноември 2013
Мислења
20
Поени од реакции
44

„Златниот Букефал“, Виена - Австрија.

V

viktora

Гостин
Член од
30 јули 2014
Мислења
5.522
Поени од реакции
18.383
Па крива е, да не не е? Нареден пат ремонт праење, за такви лигуши.

P

PewDiePie

Гостин
Како по обичај,шарената куронијада нигде ја нема,ги боли стомак,настинати се нешто,немаат време да бараат правна држава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom