Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Dali mozi da znaeme od kogo se tie sigurni informacii od bg, ne mislam na ime da mi kazis tuku kakva funkcija Ima toj sto ti kazal,dali e vraboten vo MP ili nekoj posrednik, ke mi bidi milo ako e ova vistina
Od eden minister nebitno koj i kako taka mi kaza posto jas barav vrski sakav da platam za da dojdam pobrzo do pass i kako preku koj nebitno dojdov do toj covek i mi kaza toa sto napisav koj saka neka veruva daj boze da e taka kako sto mi kaza toj mene[DOUBLEPOST=1519909911][/DOUBLEPOST]
da i mene mi se javi bratucetkata na Bojko Borisov i kaza da ne se sekirame site ke si staneme Blgarcinja
Tocno 100%

Здраво на сите. Моментално сум на дополнителна со рок за доставување документи до 23.03.2018 (документите се веќе доставени). Од ваше искуство, колку долго во просек се чека на одговор кога веќе си на дополнителна?
Ako se vodime od napisanoto iskustvo na forumov na dopolnitelna se ceka vo prosek 2 godini,a imat i nekoi "sreklii" sto ceket i po 4 i 5 godini.

Здраво ако може мала помош дали со овие броеви горе може да проверам во Т'рсене на преписки подадени по консулски п'т до каде ми е процедурата.
Фала

Attachments

• 494FCAEB-5DCD-4BC7-9514-135CC4BD47FD.jpeg
    494FCAEB-5DCD-4BC7-9514-135CC4BD47FD.jpeg
    176,2 KB · Прегледи: 60
Здраво ако може мала помош дали со овие броеви горе може да проверам во Т'рсене на преписки подадени по консулски п'т до каде ми е процедурата.
Фала
Ne,toa ti se smetkopotvrdi za plakanje.
Koga bese na intervju?
Ako si bil sega javise vo ambasada posle dva meseci i ke gi prasas dali brojceto za proverka ti e izlezeno,ako e oni ke ti dadat broj i pin ,a potoa otkakop ke gi vneses vo polinjata za proj na molba i pin,ke ti izleze obrazuvana prepiska br........ od datum......

Od eden minister nebitno koj i kako taka mi kaza posto jas barav vrski sakav da platam za da dojdam pobrzo do pass i kako preku koj nebitno dojdov do toj covek i mi kaza toa sto napisav koj saka neka veruva daj boze da e taka kako sto mi kaza toj mene[DOUBLEPOST=1519909911][/DOUBLEPOST]
Tocno 100%

Нема толку дрва....

Koga bese na intervju?
Ako si bil sega javise vo ambasada posle dva meseci i ke gi prasas dali brojceto za proverka ti e izlezeno,ako e oni ke ti dadat broj i pin ,a potoa otkakop ke gi vneses vo polinjata za proj na molba i pin,ke ti izleze obrazuvana prepiska br........ od datum......
Џабе ке си ги дадеш парите. Кој и да ти кажува дека може да ги забрза работите оттука те лаже.
prvo pasos posle pari taka e dogovorot....

Koga bese na intervju?
A isto e ako proveruvas so broj na molba i pin i so broj na prepiska.. Jas sum preku konzulat i proveruvam so broj i pin posto ne go zapamtiv projot na prepiska ko mi bese toj status kade sto go imase brojot na prepiska a sega go nema ko ke proveruvam...

prasav ednas ,eve pak ke prasam veke edna godina stoi ova По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.inace sega do mart 6 godini kako podnesov dokumenti,prasanjeto e znaeli nekoj nekogo da vidi kade e problemot i ako moze da prezeme i da se resi ova ,pozdrav
Kaj pisit deka se cekat 4,5 god?
Eve ti primer sto e od dalecnata 2012 godina i uste e na dopolnitelna

Последно уредено:
Братучед ми од денеска на проверка од вицепрезидентот. Со поврзаност преку брат.
Вицепрезидента си прави протоколи да се надеваме за скоро време ќе има пак укази

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom