LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Море глеј ти таа милфицата до Села.eve go noviot ambasador vo NATO
https://www.youtube.com/watch?v=tJb_Db5jbNM
se dokazuva so Sela koj e pogolem albanec
Море глеј ти таа милфицата до Села.eve go noviot ambasador vo NATO
https://www.youtube.com/watch?v=tJb_Db5jbNM
se dokazuva so Sela koj e pogolem albanec
Им пречи Ќосето на СДСМ оти во времето колел такви ко нив па ги фаќа некоја тежина секој ден да го гледаат. Како да си ја гледаат нивната судбина.ќосето иде во сопиште. сдсм вика го неќат за да не се замерат со албанцците.
fun fact
ќосето не убил ни еден албанец.
учк од друга страна уби бајаги македонци па сдсм немаат проблем со тие споменици и раздорот што го предизвикуваат.
nivnata sudbina e `just fine` vmro imase 11 godini da gi resi rada i ostanatite tranziciski bogatasi. ama oni kjoseto samo na usta a vo dzebovite zlatnici.Им пречи Ќосето на СДСМ оти во времето колел такви ко нив па ги фаќа некоја тежина секој ден да го гледаат. Како да си ја гледаат нивната судбина.
А што мислиш ти?Македонија никому не ја продаваме, порачаа учесниците на протестот за одбрана на името
"Учесниците побараа и слобода на, како што рекоа, уставобранителите кои ја бранеа демократијата на 27 април во Собранието на Македонија и ослободување на Едмонд Темелко."
http://makfax.com.mk/daily-news/македонија-никому-не-ја-продаваме-пор/
gurbetdzistvoto ne e nisto novo vo makedonskite partii, nitu pak menuvanjeto na etnikum ili vera vo makedonskata istorija....zatoa sme tamu kaj sto sme....сакам да кажам
заев се моча на сдсм членовите.
од цела партија не најде чоек за НАТО, па мораше православвниот албанец, предлог на ДУИ за амбасадор и вечен коалициски партнер на Грујо да го прати во НАТО
а сдсм членството ќути и голта. ако.
nei pori e vo makedonija...[DOUBLEPOST=1519769165][/DOUBLEPOST]Пали грчко знаме и трча у Савана да фати понуда за Неи Пори у Јуни на 220 ЕУР со вкл. превоз.
koseto e del od istorijata na sdsm....barem taka si imaat napisano na sajtot... moze i planiraat da otvorat muzej na bronzani figuri i da go stavat tamu...Им пречи Ќосето на СДСМ оти во времето колел такви ко нив па ги фаќа некоја тежина секој ден да го гледаат. Како да си ја гледаат нивната судбина.
Само од грк го имам чуено тоа.nei pori e vo makedonija...
Kako odminuva vremevo I zaevive kuropusaci ke izlezat na odbrana na imeto.Do pred nekoj den vikaa “pa sto ako se smeni imeto... “ za sega sramezlivo da pustaat izjavi od Zajo kako toj ne prifakal nesto.Откако Грците испорачаа услови што ни артан груби мислам дека не би ги прифатил и од членства и датуми за членства- добивме кур од овца, почна Заев да се претвара во Ниче Македон и да кажува што не прифаќа. Иако на разни интервјуа до скоро Македонија ја нарекуваше “нашата земја’, педантно како педер некој за случајно да не испровоцира некого.
Повеќе од добра воља (блеферски или не) покажавме, се пониживме до зла бога, време е да се побара од западов некаков статус, колку да не сме без ич.
Нека ужива Заев и армијата поддржувачи- никој нема да го криви ако пропадне шармерската дипломатија. Win-win е за него, нека почнат хвалоспевите за македонската жичка, што срамежливо ја криеше и ја покажа од немајкаде.
Нека помине ова, па да се фокусираме на суштински важни прашања, како законот за јазици и слично.