27 Февруари Протестен Марш за Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Либерализмот.
Напиши си ги на лист паралелно одликите на либералите и одликите на националистите а воедно и десничарите и спореди ги, ако можеш да воочиш кои имаат повеќе позитивни точки супер.

DWz1pqFX0AQ306C.jpg:large

(y)[DOUBLEPOST=1519497211][/DOUBLEPOST]
Напиши си ги на лист паралелно одликите на либералите и одликите на националистите а воедно и десничарите и спореди ги, ако можеш да воочиш кои имаат повеќе позитивни точки супер.
Почни од тука:
Globalism-vs-Nationalism.jpg

Само јако и само напред! Сакам и една искрена поддршка за сите иселеници во фашистичките земји кои отидоа по подобар живот ама наидоа и на фашизам и диктатура. Кој не бил не знае. На нашите иселеници во западна Европа Америка Канада и Австралија со закон им се одземени правата да се вратат во Македонија (за ова има и писмена одлука од секоја држава респективли). Единствен начин на кој можат да припарат тука е преку организација на вакви протести. По завршувањето на протестот задолжително мора да имаат купено карта со Визер за назад и резервиран Убер од аеродромот до нивниот дом во иселеничката земја. Борбата за да ги скршиме прангите на фашистичките развиени држави и конечно да им дозволиме да дојдат на нашите иселеници назад, доаѓа до својата кулминација.

П.С.
Стигна инфо дека вкупно тројцата иселеници во демократска и просперитетна Русија ради временските услови нема да можат да полетаат од Домодедово, па ќе се вклучат на вториот протест.

Тоа што некој си заминал од државава за да им понуди на своите најблиски поубав живот
не го прави ниту помал ниту поголем Македонец од тебе.
Надвор или внатре од Македонија правото е едно и го пишува во членот 15 при конвенцијата за заштита на правата на човекот при ООН Секој човек има право на национално јазично религиозно и културно самоопределување

Не се плаши од оние што го бранат тоа право
плаши се од оние што тоа право го оспоруваат и се обидуваат да го уништат.

Неколку пати изигравте политички у име на една партија. Зошто сега да ви верува некој?
После настаните со Диво Насеље и вметнувањето на провокатори кои го претворија насилен протестот од Шарената „револуција“ по повод Мартин Нешковски, случката на 27 април е трет настан кој е директен обид за дестабилизација и нарушување на поредокот во државата во име на една партија.
Свесни ли сте колку џокери имате потрошено? Поиште праите штета отколку сте од корист.[DOUBLEPOST=1519497511][/DOUBLEPOST]
DWz1pqFX0AQ306C.jpg:large

(y)[DOUBLEPOST=1519497211][/DOUBLEPOST]
Почни од тука:
Globalism-vs-Nationalism.jpg

У реду е Кристиан! We get the point.

Неколку пати изигравте политички у име на една партија. Зошто сега да ви верува некој?
После настаните со Диво Насеље и вметнувањето на провокатори кои го претворија насилен протестот од Шарената „револуција“ по повод Мартин Нешковски, случката на 27 април е трет настан кој е директен обид за дестабилизација и нарушување на поредокот во државата во име на една партија.
Свесни ли сте колку џокери имате потрошено? Поиште праите штета отколку сте од корист.

Единствен кој е штетен на оваа држава
е оној кој молчи и ќути на неправдата која се случува директно пред негови очи а нејќе да превземе нешто за неа да ја сопре

Единствен кој е штетен на оваа држава
е оној кој молчи и ќути на неправдата која се случува директно пред негови очи а нејќе да превземе нешто за неа да ја сопре
Мене 10000 ден месечно за нов идентитет ми се малку...Ама кој ме прашува...Демократија пропадната идеологија. Очигледно на Заев шемата му е пари да земе за името сега па после со зголемување на стандард да тепа на следни избори во 2021ва. Глупа шема ама негова е...и кој прочитал малку повеќе во 2017та ќе ја уконташе. Нема потреба од протести завршена работа е.

Ќао!
7162-custom-ribbon-magnet-sticker-LIBERALISM+-+Find+A+Cure.png

каков протест бре, насилен влез во собрание и напаѓање на пратеници е протест?
A za nekoj mozhe da bide naroden bunt, vostanie ili revolucija koja e "krvavo" zadushena. Znaesh kako e...za nekogo mozhesh da bidesh terorist, a za drug borec za sloboda.

Тоа што некој си заминал од државава за да им понуди на своите најблиски поубав живот
не го прави ниту помал ниту поголем Македонец од тебе.
Надвор или внатре од Македонија правото е едно и го пишува во членот 15 при конвенцијата за заштита на правата на човекот при ООН Секој човек има право на национално јазично религиозно и културно самоопределување

Не се плаши од оние што го бранат тоа право
плаши се од оние што тоа право го оспоруваат и се обидуваат да го уништат.

Поголем Македонец од мене е секој оној што плаќа поголем персонален данок во РМ од мене на легално заработени пари. Ме здоболе кур кај живее, која партија е и колку песни од Орце Стефковски знае, ок?

Поголем Македонец од мене е секој оној што плаќа поголем персонален данок во РМ од мене на легално заработени пари. Ме здоболе кур кај живее, која партија е и колку песни од Орце Стефковски знае, ок?
Кеш-Патриот...нема везе онака насилно се земаат парите од граѓаните. Во принцип сум против плаќање данок зошто државата го ебе на глупости. Така да за мене херои се избегнувачите на плаќање данок. А за пари за име го имаме Заев...тој дила идентитетска роба.

Кеш Патриот е оној патриот што ќарува кеш на патриотизмот. За мене патриотизмот е за простата маса, одамна изумрен концепт на ѕвезда водилка во животот.

Мене 10000 ден месечно за нов идентитет ми се малку...Ама кој ме прашува...Демократија пропадната идеологија. Очигледно на Заев шемата му е пари да земе за името сега па после со зголемување на стандард да тепа на следни избори во 2021ва. Глупа шема ама негова е...и кој прочитал малку повеќе во 2017та ќе ја уконташе. Нема потреба од протести завршена работа е.

До асален стандард достоинствен живот се доаѓа со работа и пот а не со рушење на културно историски споменици, и фашизоидно негирање на права на национално јазично историско самодефинирање

Јас да заработам асални пари работев по 11 саати 24/7 секој ден по осум месеци без слободен ден од 2010 па наваму. Не отидов пред МРТ да си ги продавам честа и достоинството.

Накратко кажано проституцијата не носи ниту стандард ниту среќа.
Засукај ги ракавите и почни да работиш.

Последно уредено:
Темава само ја потврдува тезата дека нема понеинтелигентно битие од симпатизер на дпне, посебно подвидот од дијаспора.

подобар стандард, достоинствен живот во која од четирите точки на протестот се наоѓа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom