Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.400
Поени од реакции
1.261
Веза нема, пречесто бањање и изложување на средства за хигиена и топла вода ја суши кожата што придонесува до појава на акни итн. Ако више идеме стрикно на здравствени бенефити и штети од често туширање.

Дури и идат до таму дека причината заради лошата миризба кога се потиш е самото туширање

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4151484/Is-showering-day-BAD-you.html
Jas ja pocnav taa diskusija poradi mojata profesija. Smetam deka treba banjanje na sekoi 3-5 dena, vo zavisnost od godisnoto vreme I rabotata.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Не е муабетот кој колку се бања, тоа си е индивидуално за секој согласно неговите лични критериуми за хигиена, туку здравствените последици ако не се тушираш два дена, барем така ми зазвуче постот погоре.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ме бркаат три студентки од по 20-22 години, смешно ми е ама сериозна е ситуацијава. Како да се вадам од тука сега а цело време си викам седи си мирен :icon_lol:. Чудна работа не ме привлекуваат, а не се да речиш грди или дебели, дали дека тие преземаат иницијатива појма немам готов сум :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
А што очекуваш кога твојата алфа-мажјак аура зрачи низ цела Македонија?
Мислам дека ќе успееш да им избегаш. Не се откажувај.
Некогаш може адреналинот да им даде повеќе сила од што имаат, но сепак ти си урбан индијанец, мислам дека нема да имаш проблеми да им избегаш.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
:pos:
А што очекуваш кога твојата алфа-мажјак аура зрачи низ цела Македонија?
Мислам дека ќе успееш да им избегаш. Не се откажувај.
Некогаш може адреналинот да им даде повеќе сила од што имаат, но сепак ти си урбан индијанец, мислам дека нема да имаш проблеми да им избегаш.
Znaes ko ce vikaat kako mozi onaa so onaj seljakon , lele ce se ubijam. E pa onaj seljakon sega sum jas, I dovolno sum intelegenten da go zabelezam toa. A znaes koi vikaat taka? Ljubomorni mazi, a znaes od kaj go znam toa? Pa jas bev eden od niv .:pos::pos::pos::pos:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Ме бркаат три студентки од по 20-22 години, смешно ми е ама сериозна е ситуацијава. Како да се вадам од тука сега а цело време си викам седи си мирен :icon_lol:. Чудна работа не ме привлекуваат, а не се да речиш грди или дебели, дали дека тие преземаат иницијатива појма немам готов сум :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Игнор буци, само игнор.
Вака ништо не ти можат, освен ако трите наеднаш не ти се соберат да те нападнат, али и така ваљда можеш да се одбраниш.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Znaes ko ce vikaat kako mozi onaa so onaj seljakon , lele ce se ubijam. E pa onaj seljakon sega sum jas, I dovolno sum intelegenten da go zabelezam toa. A znaes koi vikaat taka? Ljubomorni mazi, a znaes od kaj go znam toa? Pa jas bev eden od niv .:pos::pos::pos::pos:
tenadfaor.gif

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Игнор буци, само игнор.
Вака ништо не ти можат, освен ако трите наеднаш не ти се соберат да те нападнат, али и така ваљда можеш да се одбраниш.
Една од нив посебно ми е активна на фејсбук профилот. Во се се согласува со мене, ми крева его вика самоуверен сум бил, мажиште во вистинска смисла на зборот, се има лајкнато :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Еј си викам ова жениве шо си имаат по два тројца некои и повеќе на профил шо им пишуваат прекрасна, вака така после се мисли Кејт Мидлтон пичка пичка и пол. Валидација како се викаше тоа, а ми годи бре си признавам :icon_lol:.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.738
Поени од реакции
35.580
Он:
Љубоморен маж што викал „како можи онаа со онај сељакон, леле ќе се убијам“, сега го бркаат 3 студентки:sneaky:.

И сега што е проблемот?
1. Тоа што се 3?
2.Тоа што не те привлекуваат?
3. Тоа што не се грди и дебели?
4. Разно :icon_mrgr:

Oф: И мене еднаш така ме бркаа 3 прилично јебозовни фраери, ама цела среќа се разбудив:shook:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Он:
Љубоморен маж што викал „како можи онаа со онај сељакон, леле ќе се убијам“, сега го бркаат 3 студентки:sneaky:.

И сега што е проблемот?
1. Тоа што се 3?
2.Тоа што не те привлекуваат?
3. Тоа што не се грди и дебели?
4. Разно :icon_mrgr:

Oф: И мене еднаш така ме бркаа 3 прилично јебозовни фраери, ама цела среќа се разбудив:shook:
Па сменив однесување, како го пишав ова ко да сменив фризура :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Поработив на себеси, малку од малку поуспешен во животов да бидам а под тоа се подразбира жени пари и духовен мир :icon_lol:.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не заборавај дека ако не се испофалиш џабе ти се и жени и пари и духовен мир. :icon_lol:
Ако не се пофалиш исто ко да не си ебал :icon_lol:. И онака е анонимен форумов никој не ме знај :icon_lol:.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Една од нив посебно ми е активна на фејсбук профилот. Во се се согласува со мене, ми крева его вика самоуверен сум бил, мажиште во вистинска смисла на зборот, се има лајкнато :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Еј си викам ова жениве шо си имаат по два тројца некои и повеќе на профил шо им пишуваат прекрасна, вака така после се мисли Кејт Мидлтон пичка пичка и пол. Валидација како се викаше тоа, а ми годи бре си признавам :icon_lol:.
Чим мисли едната дека си мажиште, јас ти препорачувам да реагираш таму. Не знаеш кога нареден пат ќе добиеш таков комплимент, што си е сигурно, сигурно.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
поарно 3 жени да те бркаат него 3 црнци. :P
ќути си ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom