Ма немој..Фатигоова не мислам дека е така од вчера моја пријателка само со изјава заверена кај нотар е на положителна, без никакво потекло, без никакви стари документи.
Во ред нека е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма немој..Фатигоова не мислам дека е така од вчера моја пријателка само со изјава заверена кај нотар е на положителна, без никакво потекло, без никакви стари документи.
Koja godina e roden dedoti???jas bev vo dekemvri 2015 g. na intervju pa posle 9 meseci bev na finalen pregled pa od maj 2017 g sum na dopolnitelna so zapirka pa do denes.Se javiv vo ambasadata vo sk najprvo i tie ne znaeja sto da kazat pa posle nekolmu meseci pak im se javiv pa mi rekoa da go dostavam originalot vo Sifija vo mp. i toa go napraviv i ete uste sum na dopolnitelna inaku za tie sto ne mi go znajat slucajot jas sum so voena kniska i licna karta na mojot dedo!!!
Abe odi leci se[DOUBLEPOST=1519287514][/DOUBLEPOST]Не се зелени само не ти одговара муабетот. А ако не напаѓаш оштро пак не ножеш да ме дискредитираш затоа што си.лажго
Abe odi leci seНе се зелени само не ти одговара муабетот. А ако не напаѓаш оштро пак не ножеш да ме дискредитираш затоа што си.лажго
1917 godKoja godina e roden dedoti???
Decko ti imas psihicki problemi. Odi leci se.Минуваат само со стари документи, се друго е лага.
Почнаа со одкази можат да порврдат некои членови тука
Ние што сме на положителна ќе добиеме указ од април до јуни
Не ширам негативна енергија само сум реален
Па некои од нас пријавуваат, ама како никој да не ги чита тие пријави. Наместо веднаш или релативно брзо, се реагира откако ќе ескалира во 2-3 страници. И пак тоа се некои реакции од типот заклучување на темата, а никогаш санкционирање на проблематичните корисници.Ак се изнервирам ни тема ке се видит ни курац. Имајте респект и почит према секое мислење па и да се работит за неточна информација - ИГНОРИРАЈТЕ, не влегвите во дуели ко ретардирани.
Koga gledate deka nekoj postira navredi, provokacii i sl.smetam deka vednash treba da se reagira,a ne da se dozvoli temava da se pretvori vo prepukuvanja i sl.Ак се изнервирам ни тема ке се видит ни курац. Имајте респект и почит према секое мислење па и да се работит за неточна информација - ИГНОРИРАЈТЕ, не влегвите во дуели ко ретардирани.
Intervju 23.08.16.Polozitelno od 3ti noemvri. Proverka od viceprezidenta od 15ti noemvri. Denes potpisan ukaz, dokumenti od brat! So srekja na site.
Koga gledate deka nekoj postira navredi, provokacii i sl.smetam deka vednash treba da se reagira,a ne da se dozvoli temava da se pretvori vo prepukuvanja i sl.
Па некои од нас пријавуваат, ама како никој да не ги чита тие пријави. Наместо веднаш или релативно брзо, се реагира откако ќе ескалира во 2-3 страници. И пак тоа се некои реакции од типот заклучување на темата, а никогаш санкционирање на проблематичните корисници.
Proveriv moze 50 tina broevi i povekje site imat potpisano ukaz 8 denes site se so intervju od 18 do 24 avgust 2016 se bude i viceto ajde na site ke ni potpiseIntervju 23.08.16.Polozitelno od 3ti noemvri. Proverka od viceprezidenta od 15ti noemvri. Denes potpisan ukaz, dokumenti od brat! So srekja na site.