Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми остави таков впечаток... незнам можеби и грешам (или имам секогаш преголеми очекувања од него). Гледав на ком. на моменти ми сецкаше и менував стримови - па ако во меѓувреме сум испуштил нешто, ок.
Пр. Фабрегас синоќа доста добар беше во одбрамбените задачи споредбено со Канте - шо би се рекло надпросечно добар... можеби тоа го направи Канте да изгледа така, а знаеме дека во топ издание пиле неможе да му прелета.

И? Очекуваш 90%+ passing rate да има секоја утакмица?
Баш сега гледав, пак имал :D
27/29 точни подавања, најголем процент од цел тим. Само грешката за голот и тоа кога ја исфрли во корнер, ама не гледам како тоа може да се гледа како некоја голема грешка. Другото супер беше, Суарез мораше на крило да излага за да може да поигра со топка затоа што во средина не доби можност покрај него.
Мене ми остави таков впечаток... незнам можеби и грешам (или имам секогаш преголеми очекувања од него). Гледав на ком. на моменти ми сецкаше и менував стримови - па ако во меѓувреме сум испуштил нешто, ок.
Пр. Фабрегас синоќа доста добар беше во одбрамбените задачи споредбено со Канте - шо би се рекло надпросечно добар... можеби тоа го направи Канте да изгледа така, а знаеме дека во топ издание пиле неможе да му прелета.
Одлична партија изигра Канте. Премногу топки пресече и одзема, доста пати и Меси добро го покриваше. И без топка одлично работеше и многу трчаше. Изгледај му хајлајтс и ќе видиш. Меѓу најдобрите на терен.

Ајде вака со ладни глави...што мислите за реваншот и кои се вашите очекувања после првиов меч?

Нормално ќе се сменат многу работи до тогаш и џабе ќе збориме сега кога ќе се сменат работите ама....па форум е да му ебам мајката за тоа е создаден :D

Јас сум песимист, не гледам како би издржале на гости со квалитетна одбрана а притоа и да дадеме гол или два (не могуче :D )

Најверојатно нема да испадне некое мрачно сценарио како што предвидувам и нема да биде демолирање ама не гледам како би можеле да ги елиминираме Барса.

Ајде вака со ладни глави...што мислите за реваншот и кои се вашите очекувања после првиов меч?

Нормално ќе се сменат многу работи до тогаш и џабе ќе збориме сега кога ќе се сменат работите ама....па форум е да му ебам мајката за тоа е создаден :D

Јас сум песимист, не гледам како би издржале на гости со квалитетна одбрана а притоа и да дадеме гол или два (не могуче :D )

Најверојатно нема да испадне некое мрачно сценарио како што предвидувам и нема да биде демолирање ама не гледам како би можеле да ги елиминираме Барса.
Батали сега тоа, во недела против Јунајтед играме.

Пропуштена шанса за добар резулатат, штета. Мислев дека ќе изгубиме или пак ќе се извлечеме со нерешен резултат, со далеку полоша игра и помалку шанси од Барса, што не беше случај вчера. Тоа ми дава некаква надеж за позитивен резултат на Кампот, што сепак не мора да значи...

Ама ако ништо друго, мислам дека ова е добар бустер за тимот, и мислам дека ќе пружиме добри партии против УТД и Сити. Многу зависи од периодот до реваншот, како ќе се покажеме и какви резултати ќе извадиме. Сега е моментот да влеземе во форма и почнеме добра серија :vozbud:[DOUBLEPOST=1519229923][/DOUBLEPOST]И да, условот за да успее било што е Бакајоко да остане повреден уште месец дена. :)

Скоро перфектно издание на целиот тим. Штета што една грешка не чинеше многу и ја фрли во вода целата работа на тимот.
За мене очекувано сценарио во поглед на пристапот и поседот за овој натпревар.
Не се проблем годините на Кристенсен, еве и Џерард и Тери имаа слип моменти во битни моменти. Јбг во спортот се случуваат вакви работи.

За мене резултатов и не е којзнае каков дефицит имаме уште 90 мин, една шанса сигурно ќе имаме за погодок, дефанзивно сме добро организирани контри преку Педро, Хазард и Вилиан супер си работат имаме играч како Фабрегас во средината кој може да задржи топка и да даде рационален пас напред. Канте како фластер за Меси. Само ќе треба малку среќа да не послужи на Мостот ја немавме инаку можевме комотно со 3-0 да одиме.

Ставете статистика кој колку има претрчано вчера?
Еве ама е само топ 5.
screenshot_2018-02-21-20-25-08-png.186057

Attachments

• Screenshot_2018-02-21-20-25-08.png
    Screenshot_2018-02-21-20-25-08.png
    1,8 MB · Прегледи: 93
Прво место да најдеме па после пријавување [emoji3]

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom