Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш сега гледав, пак ималИ? Очекуваш 90%+ passing rate да има секоја утакмица?

Одлична партија изигра Канте. Премногу топки пресече и одзема, доста пати и Меси добро го покриваше. И без топка одлично работеше и многу трчаше. Изгледај му хајлајтс и ќе видиш. Меѓу најдобрите на терен.Мене ми остави таков впечаток... незнам можеби и грешам (или имам секогаш преголеми очекувања од него). Гледав на ком. на моменти ми сецкаше и менував стримови - па ако во меѓувреме сум испуштил нешто, ок.
Пр. Фабрегас синоќа доста добар беше во одбрамбените задачи споредбено со Канте - шо би се рекло надпросечно добар... можеби тоа го направи Канте да изгледа така, а знаеме дека во топ издание пиле неможе да му прелета.
) Батали сега тоа, во недела против Јунајтед играме.Ајде вака со ладни глави...што мислите за реваншот и кои се вашите очекувања после првиов меч?
Нормално ќе се сменат многу работи до тогаш и џабе ќе збориме сега кога ќе се сменат работите ама....па форум е да му ебам мајката за тоа е создаден
Јас сум песимист, не гледам како би издржале на гости со квалитетна одбрана а притоа и да дадеме гол или два (не могуче)
Најверојатно нема да испадне некое мрачно сценарио како што предвидувам и нема да биде демолирање ама не гледам како би можеле да ги елиминираме Барса.
[DOUBLEPOST=1519229923][/DOUBLEPOST]И да, условот за да успее било што е Бакајоко да остане повреден уште месец дена. 
Еве ама е само топ 5.Ставете статистика кој колку има претрчано вчера?
Ајде пријавувајте се.Има заинтересирани за гледање во недела?
Најчесто гледаме во Бекјард (зад ЈБТ), така да не е проблем тоа.Прво место да најдеме па после пријавување [emoji3]
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Да, бившо Мондано.Мондано ти е тоа или др место?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk