Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Mikja samio nick na tvoeto ime kazuva se , tolku
А ти вчерa се прикључи и oдмa глaвен нa фoрумoт сaкaш дa бидеш.Знaчи девoјчетo ништo лoшo не кaжa aјде кaжи штo те излaжaлa?

Epa togas imas polozitelno, drugoto so pinot e druga prepiska(drug covek) tamu nema sto da proveruvas, znaci cestito I toa so prv bratuced kako sto gledam
Само ме чуди, дека имам лист на кој ми е даден тој пин, како не е мој. Ама супер ако е положително. Молам бога вицето да не ме зезне.

Знае некој колку се чека со овој статус "Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија" и каква е после процедурата?
Se ceka od nekolku nedeli do godina dena zavisi so kakvi dokumenti si, vazno ke si dobies naskoro.

Proveriv negde okolu 50broja po konsulski pat okolu 5 se na izvadeni na dopolnitelna drugoto sve e vlezeno vo ukaz. Makedonci ukrainci rusi[DOUBLEPOST=1519229009][/DOUBLEPOST]
Proveriv negde okolu 50broja po konsulski pat okolu 5 se na izvadeni na dopolnitelna drugoto sve e vlezeno vo ukaz. Makedonci ukrainci rusi
Za 2016 e muabetov. e sega ne znam ukaz broj 6 od koja data e

А ти вчерa се прикључи и oдмa глaвен нa фoрумoт сaкaш дa бидеш.Знaчи девoјчетo ништo лoшo не кaжa aјде кaжи штo те излaжaлa?
Hahahaha.... :LOL:
Tnx @Mikja
@Dzoni16 Neznam shto bi mozela da izlazam, samo sum realna,i go kazav ona shto sekoj moze da go vidi na stranata za proverka, vo delot za prepiski podadeni po konsultanski pat, sedni proveri pa i ti samiot napravi statistika, jas konkretno proveruvav za brojcinja 55xxx/2017.
Inaku i jas sum so potvrda,i zatoa navivam da davaat so potvrdi.
Good luck na site;)

Здраво на сите пред 2 месеци ми се смена преписката:По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.Дали знае некој колку време се чека и што е следна процедура :tapp:

Здраво на сите пред 2 месеци ми се смена преписката:По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.Дали знае некој колку време се чека и што е следна процедура :tapp:
Treba da dades poveke podatoci, koga bese na intervju I kade bese

samo toa se pisuva tuka,mrdalo ne mrdalo.Abre luge zaglavena e celata rabota pa nema do deka neka ne mi se lutat posrednicite.Eve gi dostavivme dopolnitelnite dokumenti i uste ne ima vo protokolot.Sam si ja brkav rabotata a imam dvajca drugari sto posresuvaat sto sekoj den se gledame i tie velat deka e zaglavena rabotata i ne se znae nisto i sega samo se zanimavaat so prevoz za bg.obnova na lk.pasosi i koli.Umrena e rabotata i ne mrda.Sekokoj ima.pravo na svoe mislenje

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom