Криптовалути - Cryptocurrency Bitcoin Ethereum.....

• Креатор на темата Креатор на темата Igor.sv
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поздрав до сите :D
Околу пред нова година се вклучив во криптовалути и до сега само гледам да земам free биткоин ,литекоин и останати.
( не инвестирам дека сум помал 18 )
Најдов неколку сајтови кои даваат бесплатни биткоин и други криптовалути за гледање реклами или видеја / линкови.
Сега прашањето ми е - Дали и друг вака собира или за џабе е целата работа?
Ке прашате Зошто free епа вака помал од 18год сум ( 16 сум ) а сакам да дојдам до некоја сума кога ке стигнам 18 :D Поубаво ке се измачав овие две години да кликам секој ден и да дојдам до 200-500$ за овие 2год отколку узалудно да седам и да ги гледам цените :D
Во моментов собирам ( Litecoin , DogeCoin , PrimeCoin ) и што мислите за овие криптовалути ке се исплатат? Истотака собирам и BTC Cash, Bitcoin , Dash али ги конвертирам во LiteCoin i Doge.
За сега DogeCoin имам околу 31 али викендов ке се зголеми за околу 3-4-5 , LiteCoin имам 100000litoshi a Prime 0.003( денеска почнав да го собирам и за еден ден стигнав до 0.003 )
Мислења ке ве молам .
Поздрав

Околу пред нова година се вклучив во криптовалути и до сега само гледам да земам free биткоин ,литекоин и останати.
Најдов неколку сајтови кои даваат бесплатни биткоин и други криптовалути за гледање реклами или видеја / линкови.
Ке прашате Зошто free епа вака помал од 18год сум ( 16 сум ) а сакам да дојдам до некоја сума кога ке стигнам 18 :D Поубаво ке се измачав овие две години да кликам секој ден и да дојдам до 200-500$ за овие 2год отколку узалудно да седам и да ги гледам цените :D
Во моментов собирам ( Litecoin , DogeCoin , PrimeCoin ) и што мислите за овие криптовалути ке се исплатат? Истотака собирам и BTC Cash, Bitcoin , Dash али ги конвертирам во LiteCoin i Doge.
За сега DogeCoin имам околу 31 али викендов ке се зголеми за околу 3-4-5 , LiteCoin имам 100000litoshi a Prime 0.003( денеска почнав да го собирам и за еден ден стигнав до 0.003 )
Мислења ке ве молам .
Поздрав
Да ме упатиш и мене линкови и слично имам неколку членови у фамилијава шо си седат така и губат време вклучително и јас во некој дел од денот. Ти благодарам евети и маил gjorearsovski5@gmail.com Фала поздрав.

Дечки доколку има заинтересирани, се бара индивидуа/и што ќе инвестираат во изработка на токен (ИКО). Секој ќе има удел во креацијата во зависност од %.

Имаме спремен проект, да не кажам one&only, па шансите за голем sale се високи.

Целата идеа е сосема спротивна од денешниве ико-а на маркет, нема да е причата за „паметни договори“ или „брзи трансакции“ бла,бла.. Замислата е друга и ќе се одвива во друг правец каде има реални шанси да се употребува и да има корист самиот токен(од таму и ни се позитивните мисли за продажба).

Моментално имаме собрано 7K € од планирани 25К €. Првите ни се наменети за изработка на токенот, поврзување, усер панела и веб додека останатите, скоро цел дел ќе бидат наменети за почетна маркетинг промоција (гоогле, редит, јутуб, фб, медиуми - весници итн итн.)

Доколку има некој заинтересирани, контактирајте ме.

Не ми дава да те контактирам на профилот но слободно прати ми порака кога ке видиш и ќе збориме за деталите.

Prodava li nekoj btc. Sakam da kupam za 1.000 $ .

Мислења ке ве молам .
Поздрав
"Ќарев" и јас на getbitcoin џабе биткоини и тоа цели 20-30 центи за недела, две и пошто некое време не сум 18 год. решив да баталам тоа срање :vozbud: Така да, освен ако 3-4 долара/евриќа не ти вредат многу за цел месец (на сметка на оштетени очи од предолго зјапање во маркетиншка пирамида) не би ти препорачал да се замараш. Исклучок од препоракава е ако случајно имаш стотина други што ќе штрапаат по реклами како твои реферали (препорачани штрапачи), тогаш може и ќе дојдеш до таа бројка од 200 евриќи.

"Ќарев" и јас на getbitcoin џабе биткоини и тоа цели 20-30 центи за недела, две и пошто некое време не сум 18 год. решив да баталам тоа срање :vozbud: Така да, освен ако 3-4 долара/евриќа не ти вредат многу за цел месец (на сметка на оштетени очи од предолго зјапање во маркетиншка пирамида) не би ти препорачал да се замараш. Исклучок од препоракава е ако случајно имаш стотина други што ќе штрапаат по реклами како твои реферали (препорачани штрапачи), тогаш може и ќе дојдеш до таа бројка од 200 евриќи.
И тоа што викаш.До сега на еден сајт имам околу 5$ на кој добивам 0.1$ секој ден.А за тоа со очите и да не се замарам со ова нели со друго ке се замарам играње игрици ова она.И воедно сакам летоска да направам веб сајт и преку фб да најдам некои души како реферали ако се излажат :D[DOUBLEPOST=1518963225][/DOUBLEPOST]Воедно и имам едно прашање за овие поискусниве.
Вака ако јас сега имам на пример. 1 DogeCoin и ако го конвертирам во биткоин тоа ке ми даде 62 satoshi ( 0.00000062 BTC ) сега јас имам 0.006$ во биткоин и ако се качи цената на биткоин за 1% или 5% јас ке имам повеќе $ односно 0.006$ + 1% или ке ми остане на 0.006$?

Последно уредено:
И тоа што викаш.До сега на еден сајт имам околу 5$ на кој добивам 0.1$ секој ден.А за тоа со очите и да не се замарам со ова нели со друго ке се замарам играње игрици ова она.И воедно сакам летоска да направам веб сајт и преку фб да најдам некои души како реферали ако се излажат :D[DOUBLEPOST=1518963225][/DOUBLEPOST]Воедно и имам едно прашање за овие поискусниве.
Вака ако јас сега имам на пример. 1 DogeCoin и ако го конвертирам во биткоин тоа ке ми даде 62 satoshi ( 0.00000062 BTC ) сега јас имам 0.006$ во биткоин и ако се качи цената на биткоин за 1% или 5% јас ке имам повеќе $ односно 0.006$ + 1% или ке ми остане на 0.006$?
Имаш многу полесни начини за да стигнеш до твојте 500 евра годишно, а и многу повеќе. Не се замарај со вакви работи. Сработи нешто.

Воедно и имам едно прашање за овие поискусниве.

Нормално дека ако се качи цената на Биткоинот ќе имаш поголема вреднсот во долари. И не замарај со глупости на темата, имаш еден куп теми за PTC сајтови. Ова нема скоро никаква врска со криптовалутите.

:) nocoiner :)

people who missed their opportunity to buy Bitcoin at a low price ... and who [are] now bitter at having missed out. The nocoiner takes out his or her bitterness on Bitcoin Hodlers, by constantly claiming that Bitcoin will crash, is a scam, is a bubble, or other types of easily refuted FUD.”

Троши 15.000 евра на крипто опрема
"Заштедува" 1500 денари од "напајање"
Му горат 30% од купените, и воедно нема други на лагер за да ги замени и така му седат риговите :icon_lol::pos:

МК класика, ова се случуваше и порано ама после толку време и информации на нетов - пак да штедиш на клучен дел од опрема за копање, треба да си тоталка, не можат да сфатат како функционира платено/добиено сегментот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom