Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
koja sreka covece to e nenormalno ..Sepak edna utakmica minus +8 bodovi..Oni koji imaa imperativ se vlecea po teren ..Cigani

pa znam deka e rano,ama porano od toa sto brkavme sekogas rezultat znaevme vakvite utakmici da gi izgubime,vaka nereseniot gledajki neutralno nam ni odgovara

Reallno pred utakmicava nikoj ne bese zadovolen so neresheno, am sepak ok. Ne mozam da razbiram zash Totre ne igrase mesto Fazlagic, veruem mnogu podobro ke igravme.

-1 igrac sme bili skoro cela utakmica

Штета што не влеза ова за победа...делириум ќе беше
Иначе, само уште креативец ни фали да се комплетираме. Адили ми остави феноменален впечаток денес...како да не е тој што беше пред две сезони. Мурати е слаб на тактички план иако игра со срце (плус неприродна позиција), да видиме дали Вакили ќе испадне нешто. Фазлагич уште не му е рамен на Тотре, не знам зошто тој доби предност?!
Вардар сепак покажа дека знае да игра фудбал, иако имамвме многу повеќе од шансите, не се предадоа, играа висок пресинг (поради тоа и брзо излегувавме во шанси) дури можеа да одат со цел плен.
Зачудувачки многу публика, кога не се знаеше дали ќе имаа воопшто утакмица денес, и плус среда.
Шампионатот треба да е наш по се изгледа, и да се надеваме дека ќе ги елиминираме и од купот.

Uf da vlezese nekoja od poslednite 2-3 sansi. Nemavme sreka deneska a i ne znam kako mozea samo da ne realiziraat nekoi sansi, osobeno edna Radeski koga izleze sam so golmanot.

Kako i da e -8 posle ovoj natprevar e odlicno

Овој меч требаше да се добие, но не влегуваше топката во гол никако.
Ако одбраната ја средуваме полека, нова болка се појавува во средниот ред. Во второто полувреме ептен им дозволија на Вардар да ја има топката.
Тотре требаше да влезе на почеток на второ, Ќато многу чекаше. Муслиу солиден, но не беше тоа тоа. Сепак малце време имаше да се прилагоди и вклопи во тимот, ќе бидат страшен тандем со Адили.
Радески мислам имаше најголема километража на теренот, не застана ниту за момент, но мора да ја подобри реализацијата.
Значи Алими и Фазлагич потфрлија во средина.

Прекрасна атмосфера на стадион, работен ден а имаше голема посетеност. Балистите не престанаа 90 мин со подршка.
Грнчаров за малце херој, ама курот! Ќе си ги изедеше јајцата кога израмнивме.

Имаме солидна предност, не очекува тежок меч со Шкупи на гости, па пак со Вардар на гости на куп натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom