Ama najbitno e toa sto ovie od gej zaednicava ke izrazele podrska do vladata vo naporite za promena na imeto, barem takvi im se najavite.
Во право си владе.Neznam za tebe , mene licno mi e sosem Ok. Jas ne gi delam gragjanite po nacionalnost i verosipovest, posebno drzavotvornite. Ako imaveme edna Esma Redjepova oti da nemame i eden Vigan Maksuti?
Waoo toa mislam deka se podrazbira. Mozis da se setis na eden primer koga ne sum bil vo pravo?Во право си владе.
На секој пример си во право.Waoo toa mislam deka se podrazbira. Mozis da se setis na eden primer koga ne sum bil vo pravo?
I sega kazi mi ti mene so imas tolku protiv deteto? Oti ne ti e po kef toa deka vladata go subvencionira.На секој пример си во право.
Прав македонски војвода, продолжи така.
Замисли дете со комитска песна да земеше субвенција, општа graganska xisteria.I sega kazi mi ti mene so imas tolku protiv deteto? Oti ne ti e po kef toa deka vladata go subvencionira.
Дека е албанец, јас мразам албанци.I sega kazi mi ti mene so imas tolku protiv deteto? Oti ne ti e po kef toa deka vladata go subvencionira.
Ne te bendisva kako pee, deka od druga nacionalnost, deka pee na drugiot oficijalen jazik, narodniot heroj oepan vo pesnata ne ti e po kef. Sto tolku ti preci pa go narekuvas Bulshit ?
Samo Albancite?Дека е албанец, јас мразам албанци.
Јас почитувам само војводи како тебе, се друго го сметам за предавничко.Samo Albancite?
Aj za site ama pak sto ti imaat zgreseno Vlasite pak sega? Ccc nacionalistЈас почитувам само војводи како тебе, се друго го сметам за предавничко.
Кога ќе ме научиш да пукам со црешово топче?Aj za site ama pak sto ti imaat zgreseno Vlasite pak sega? Ccc nacionalist![]()
Опааа 5ти АСНОМ за пола ВМРО