Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
miloše,ja sam postavio link,da svi možete gledati,postavi i ti nešto,pa da vidimo,tko može više....i svaka naša prepiska je završena....za mene više ne postojiš....

to je njegova stvar,ne ulazim u to ko i sta radi,da li prodaje liste ili ne,njegovo pravo...
Očigledno ljudino ti neznas sta pises u prdhodnom postu si napisao da covjek nema nista,ja ti napisao da covjek ima da prodaje dva brata a ti napises da to nije tvoja stvar i da ne ulazis u to zasto onda pises i kako znas da neko nesto nema koliko sam primjetio ti hoces da budes svakoj šerpi poklopac hahaha

Očigledno ljudino ti neznas sta pises u prdhodnom postu si napisao da covjek nema nista,ja ti napisao da covjek ima da prodaje dva brata a ti napises da to nije tvoja stvar i da ne ulazis u to zasto onda pises i kako znas da neko nesto nema koliko sam primjetio ti hoces da budes svakoj šerpi poklopac hahaha
ocigledno da neznas o cemu se radi...nisu liste u pitanju,u pitanju je data rec,i ocekujem kad mi neko nesto obeca da to i ispuni,ja se vodim tom logikom,nismo svi isti...

Нема потребе за такве опаске, постоји опција игнор и рјешен проблем.

pitaj ove koji pišu da sam psihički bolesnik,pa će vam on objasniti da sve zavisi od kuda gledaš......jadno,proziva me netko,tko napiše dobar dan...mnoge ste ljude s ovog foruma otjerali,jer ste...nemam za to pravu riječ....svima kojima su se javili na pm,psihički bolesnik je odgovorio,ali vi više volite ovako,javno,da pokazujete svoju nemoć....

ubuduće,više nikom ne odgovaram na pm....a,vi se zapitajte,kakvi ste i do kuda ide ljudska zloba,vama na čast....svakom normalnom,tko mi se javi na hdiptvbest@gmail.com...odgovoriti ću....

Нема потребе за такве опаске, постоји опција игнор и рјешен проблем.
Slazem se da treba malo po sofisticirano...ali samo on zna svi drugi neznaju....samo on je dobar svi drugi ne valjaju....samo od ima drugi niko nisto nema...prvo pisuje kazi sta treba posle kaze to ti treba a ne daje....a se prestavljuje kako covek sta hoce da pomogne drugima i koliko je on najbolji....

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom