Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
miloše,što...izbjegavam ovaj forum....jer mnogi ne poznaju tematiku,što žele...samo listu...a,do svake liste je jednostavno doći,malo zagrij stolicu...i možda bude rezultata....

miloše,što...izbjegavam ovaj forum....jer mnogi ne poznaju tematiku,što žele...samo listu...a,do svake liste je jednostavno doći,malo zagrij stolicu...i možda bude rezultata....
hehe,a ti si kao neki strucnjak pa delis savete,ako ga izbegavas kao sto kazes,sto onda visis ovde?idi brate odmori se malo...

miloše,opet si počeo srati,gdje nečiji horizonti počinju,nekima završavaju,što ja izbjegavam,podjelio sam listi,koje ti u životu nećeš vidjeti,podjelio sam alata i programa,što ti nećeš nikada....vrati se malo unazad,i čitaj starije postove...svoje komplekse liječi na drugima,mene zaobiđi,zamoljavam te......jer nikada ne znaš kakve će biti posljedice.....toliko

a sada koji gledaju HR big brother....

https://live-rtlhr.akamaized.net/out/u/rtl_hr/rtl_bigbrother_ott_c_5.m3u8

ili u vlc,ili Microsoft Edge

miloše,opet si počeo srati,gdje nečiji horizonti počinju,nekima završavaju,što ja izbjegavam,podjelio sam listi,koje ti u životu nećeš vidjeti,podjelio sam alata i programa,što ti nećeš nikada....vrati se malo unazad,i čitaj starije postove...svoje komplekse liječi na drugima,mene zaobiđi,zamoljavam te......jer nikada ne znaš kakve će biti posljedice.....toliko

a sada koji gledaju HR big brother....

https://live-rtlhr.akamaized.net/out/u/rtl_hr/rtl_bigbrother_ott_c_5.m3u8

ili u vlc,ili Microsoft Edge
smesan si...:pos::pos::pos:

imali neko da podeli normalnu listu,pola godine se mucim do sada nista nisam nasao normalnu listu da pogledam na tv.nije bitno kakva je vazno je samo da ne koci.hvala unapred.

ok,Miloše,ne da mi se na tebe gubiti vrijeme,jesam smešan sam,što s tobom komuniciram...nemoj da popizdim,pa da ljudi javno pročitaju naše prepiske,stoga odjebi,u što dužim skokovima,ne diram te,ne prozivam te...ti si za mene,apsolutna nula....

ok,Miloše,ne da mi se na tebe gubiti vrijeme,jesam smešan sam,što s tobom komuniciram...nemoj da popizdim,pa da ljudi javno pročitaju naše prepiske,stoga odjebi,u što dužim skokovima,ne diram te,ne prozivam te...ti si za mene,apsolutna nula....
opet me citiras,covece mani se demagogije i lazi,niko ti nista netrazi,jer i nemas nista,samo nemoj lagati ljude i prodavati maglu,toliko o tome...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom