Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Иди на ТВ21 страната на фб таму е цела емисија.
каде на нивниот фб ?

edit: nvm најдов
:pos:[DOUBLEPOST=1517666519][/DOUBLEPOST]
хеаххеххеа а се до тогаш не постои така :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
постои, но што точно ќе има во него, не знаеме додека процедурата не заврши

Последно уредено:
постои, но што точно ќе има во него, не знаеме додека процедурата не заврши

ама затоа точно знаеме за што све кренаа рака пратениците од животот, така.?
т.е знаеме дека кренаа рака за све она што не постоеше и беше во главите на вмро, така ли ?

ама затоа точно знаеме за што све кренаа рака пратениците од животот, така.?
т.е знаеме дека кренаа рака за све она што не постоеше и беше во главите на вмро, така ли ?
Во вашите глави доста ствари имаше, да не се лажеме.

Во вашите глави доста ствари имаше, да не се лажеме.

ама не сеа за нашите глави, нашите глави не решаваат веќе, кажи ми те молам за што гласаа твоите пратеници од животот, многу ме интересира, постои тоа го гласаа или не постои ?

ама не сеа за нашите глави, нашите глави не решаваат веќе, кажи ми те молам за што гласаа твоите пратеници од животот, многу ме интересира, постои тоа го гласаа или не постои ?
Не е проблем законот и тие што го изгласаа да се осудат (кога ќе ја добиеме финалната верзија). Но, никако тоа не може да се прави со некој како тебе, јамајка, или било кој куртон. Нема блага логика, би било крајно двоаршински и лицемерно.
Како холокауст да осудуваме заедно со припадник на SS.

Не е проблем законот и тие што го изгласаа да се осудат (кога ќе ја добиеме финалната верзија)

не треба тебе да те интересира финална верзија, твојата верзија од твоите пратенци е таа што ја излагасаа кога Артан Груби ги снимаше како дигаат рачиња, твоите пратеници на таа верзија се согласиле, финанли верзии на друг продавај

.
Но, никако тоа не може да се прави со некој како тебе, јамајка, или било кој куртон. Нема блага логика, би било крајно двоаршински и лицемерно.

Двоаршински и лицемерно е да ти пречи некој процес кога го води една партија, а кога ќе продолжи истиот под друга- да не ти смета.
Или, во твојот жалосен пример, албанизацијата беше проблем до пред година дена кога ВМРО беше на власт, ама кога дојде време непостоечката платформа гласана од СДСМ, од Тодор Петров се претвори во Рамадан Рамадани и почна да продаваш досетки и филозофија.

Двоаршински и лицемерно е да ти пречи некој процес кога го води една партија, а кога ќе продолжи истиот под друга- да не ти смета.
Или, во твојот жалосен пример, албанизацијата беше проблем до пред година дена кога ВМРО беше на власт, ама кога дојде време непостоечката платформа гласана од СДСМ, од Тодор Петров се претвори во Рамадан Рамадани и почна да продаваш досетки и филозофија.
Немам јас прблем со куртонската перспектива што ја имате кон мене.
Проблем е да се дискутира за албанизација или било што сериозно со вас. Нема логика.
Вие гласавте за Груевски и покрај се што направи на тоа поле. Сега патриоти сте одеднаш.
Може тоа меѓу вас да си го продавате.

Не е проблем законот и тие што го изгласаа да се осудат (кога ќе ја добиеме финалната верзија). Но, никако тоа не може да се прави со некој како тебе, јамајка, или било кој куртон. Нема блага логика, би било крајно двоаршински и лицемерно.
или на пример сдсм судии да ги судат вмровци...

Проблем е да се дискутира за албанизација или било што сериозно со вас. Нема логика.
Вие гласавте за Груевски и покрај се што направи на тоа поле. Сега патриоти сте одеднаш.

доброо.. ние гласаме за Груевски, ти не гласаше за Груевски, гласаше за Заев за да дојде животот и да тргне на подобро во сите точки, вклучително и албанизацијата која толку многу ти пречеше и толку јако ја напаѓаше овде со години.
И оп, одеднаш доаѓаат твоите пратеници и го гласаат тоа што ти рекоа на тебе, (а после и ти на нас овде со месеци) дека не постои. Е сега ќе чекал финални верзии златниот, твојата финална верзија ти е изгласана од твојата партија, нема што да чекаш ти.

доброо.. ние гласаме за Груевски, ти не гласаше за Груевски, гласаше за Заев за да дојде животот и да тргне на подобро во сите точки, вклучително и албанизацијата која толку многу ти пречеше и толку јако ја напаѓаше овде со години.
И оп, одеднаш доаѓаат твоите пратеници и го гласаат тоа што ти рекоа на тебе, (а после и ти на нас овде со месеци) дека не постои. Е сега ќе чекал финални верзии златниот, твојата финална верзија ти е изгласана од твојата партија, нема што да чекаш ти.
Ја немам проблем со тоа што сте гласле за Груевски, проблемот е во тоа што сте гласале за Груевски после све што направи. Од тука, можете да се сликате у боја со сите ваши приговори, поради волуменот и квалитетот на све тоа он што го направи.[DOUBLEPOST=1517673908][/DOUBLEPOST]
Тебе не ти се дискутира околу тоа зашто ги изеде сите гомна по кои плукаше. :toe:
каде?
цитирај ме?

јас на пример не гласав за груевски... а ти претходно си гласал повеќе од еднаш и за двајцата, а тоа по твојата логика те прави крив и за тоа двајцата што се продале на шипците......поготово што последниов твој робовладетел све ова го најави.... ккај и да е ќе почнеш и демократизација да бараш на русија...толку се цврст во ставовите

Ја немам проблем со тоа што сте гласле за Груевски, проблемот е во тоа што сте гласале за Груевски после све што направи. Од тука, можете да се сликате у боја со сите ваши приговори, поради волуменот и квалитетот на све тоа он што го направи.

значи да резимираме. од груевски законот од 2008ма ти смета, од заев 2018 не постои, т.е ќе чекаме финална верзија, т.е „историјата ќе суди''. абе човек... ама стварно :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

или на пример сдсм судии да ги судат вмровци...
Никој нигде не им суди на вмровци
Тие кои се посраа на идеалите на партијата за своја лична и сметка на нивниот газда. Тие кои се посраа и безмилосно ги искористија, (за лично богатење и бранење на газдата кој го замисли и овозможи сето тоа), како маска, патриотизмот, татковината и народот, тие не се никакви вмровци, како што не сте ни вие.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom