Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
каменуван автобус во Сингелич... Пред година дека на кур ќе се качеа на тема како се толерирало ова што го прават шпоновите.. сега тишина, штурци во позадина.
Јас глава оставам дека и жените да им ги ебат учк по дома глас нема пак да писнат, не пак за неки автобус во Ченто. гледаш што пишува сендвичот, се дур господинот груевски не бил на власт неговиот шупак е на велико и широко отворен:icon_lol:
Едно време најгласен беше на форумов против учк, али тоа ти е сендвич, не за џабе титула лидер на сендвичите доби од мене на форумов.

Така де, тоа и јас зборам цело време на форумов, дека си безмозочен сендвич, ти ја исфарбаа вратата и незнаеш од кај да излезеш.
Неам ја проблем со сендвич-ставовите на форумската куртон армија. ОК е све тоа.
Може Заев ќе заебе доволно и ќе го тргнат од власт. Има време за тоа. Тогаш ќе ви помине ПиЕмЕсот у штаб и повторно ќе бидете весели (под претпоставка дека газдата ќе го сместат пак у фотеља, што е малку веројатно)

Да беше Груевски сеа на власт ова немаше да се дешава. Но, за жал лошите сили на Сорос знаеме што направија.:(

бутна режим со пенкало , умре ама вмро не стана.

Не бе батка тоа ти е тебе само во главата психичка состојба, некој вид на пореметување, каде секој кој ја критикува власта твојот мал мозок тоа го партисипира како груевски himself

...не за џабе титула лидер на сендвичите доби од мене на форумов.
A ти си позната форумска величина и твоите ставови не треба лабаво да се зимаат.[DOUBLEPOST=1517662916][/DOUBLEPOST]
бутна режим со пенкало , умре ама вмро не стана.
Ја бев ВМРО коа ти гласаше за Бранко. Ја сеуште сум ВМРО, што на свети никад ќе го сфатиш.

Ја бев ВМРО коа ти гласаше за Бранко. Ја сеуште сум ВМРО, што на свети никад ќе го сфатиш.

во твојот универзум си можда неко доблесен, аскет- филозоф кој со сарказам и бајати досетки го дотерува умот на просечниот прост човек, ама реално си алатка на влатко васиљ и толку :icon_lol:

во твојот универзум си можда неко доблесен, аскет- филозоф кој со сарказам и бајати досетки го дотерува умот на просечниот прост човек, ама реално си алатка на влатко васиљ и толку :icon_lol:
Влатко Васиљ бе....:lolzz:

Иди на ТВ21 страната на фб таму е цела емисија.

@Shepard Fairey

Си бил некад кај Васе амза у Сарај?

Последно уредено од модератор:
не знам де ете кој и да е тој што ви даде одмор од законот за јазици до пред пет дена :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Закон за јазици кога ќе ги помине сите филтри и ќе го донесат, ќе збориме за него.

Леле леле, Македонија ќе се распаднела ако имало двојазичност...
Леле леле, Македонија ќе се распаднела ако имало Тиранска платформа...
Леле леле, Македонија ќе се распаднела ако имало договор со Бугарија...

Леле леле, Македонија ќе се распаднела ако го смениме името... <---------------- You are here
Леле леле, Македонија ќе се распаднела ако немало 500е плата...
Леле леле, Македонија ќе се распаднела ако дојдат мигранти...
Леле леле, Македонија ќе се распаднела ако се подели помеѓу Албанија и Бугарија....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom