Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Имало сведоци кои вделе дека имал 2.35 промили алкохол а Плусинфо и Либертас пишуваа дека шпекулации биле тврдењата за алкохолот. Сега владата излезе со став дека лице кое се пијанчи и вози неможе да извршува јавна функција. Овие ептен курир се направија браво браните нешто што не се брани.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Сеа викторија и волкот те чекаат да почнеш да го вадиш тоа пијандурата као они што се резилеа со копиљон спасов и причите со тепачите од Серава.
Ме интересира како ќе го третира новата власт овој случај. Добро е за споредба.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Имало сведоци кои вделе дека имал 2.35 промили алкохол а Плусинфо и Либертас пишуваа дека шпекулации биле тврдењата за алкохолот. Сега владата излезе со став дека лице кое се пијанчи и вози неможе да извршува јавна функција. Овие ептен курир се направија браво браните нешто што не се брани.
Скроз личи на куртонските медиуми на Грујо да измислат такво нешто. Но, исто така личи и на другиве, што ги спомна, да бидат куртони од поинаква провиненција.
Но, знаејќи го Дац и неговото алкохолизирање, не ми се чини дека е патка пијанството.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.371
Поени од реакции
8.947
Скроз личи на куртонските медиуми на Грујо да измислат такво нешто. Но, исто така личи и на другиве, што ги спомна, да бидат куртони од поинаква провиненција.
Но, знаејќи го Дац и неговото алкохолизирање, не ми се чини дека е патка пијанството.
Вечерта кога само што се случи настанот, Либертас и Плусинфо напишаа дека се уште е на ниво на шпекулација информацијата дека возел пијан. Кога МВР потврди дека бил пијан, веднаш пренесоа.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Турете му патљакот на Дац.
Чекај сега, прво вчера цмиздреше дека новата влада исто се однесува како онаа на Гвујо кога мафијаши го нападнаа Диме Спасов, сега кога се испостави дека Дац ќе лета од работа наместо да го бранат, сега турете му го патљакот.

Која мизерен лик си ти, чудо едно. Левел битушанец.

Klin

Колце
Член од
6 јануари 2014
Мислења
4.411
Поени од реакции
7.871
Да видиме дали Дац ќе иде по стапките на син му на бившиот претседател на собрание, Ален и пеачкана.
Очигледно дека опцијата - повикај пријател за 20.000евра, која ја имаше синчето на Вељановски - ја нема. И штом е така, со тој промил на алкохол, би било многу тешко да помине како пеачкана или Ален. Ќе видиме. Ако сакаат да го извадат ќе треба ептен акробации да прават.
Штом ти си го срочил ова тука и потенцираш некои слични ситуации од претходната власт, веројатно ќе одат на тоа да го пуштат низ вода и нешо плус, да поентираат во јавноста со мантрата дека не се сите исти.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Барем во нешто се различни еден плус за Зајо. Јас би сакал власт за која нема да имам аргументи да ја критикувам. Тоа ќе значи си ја брка работата. За мене најбитниот сегмент економијата уште сум песимист ама ајде да видиме.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.760
Барем во нешто се различни еден плус за Зајо. Јас би сакал власт за која нема да имам аргументи да ја критикувам. Тоа ќе значи си ја брка работата. За мене најбитниот сегмент економијата уште сум песимист ама ајде да видиме.
Плус е рамно на минус кога ставаш хроничен алкохоличар на јавна функција, знаеш дека ќе има катастрофална завршница само ги одбројуваш деновите кога тоа ќе се случи.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Нема врска, битушанец држеше ниво некое, имаше фатено од тоа клозетите по Виена. Овој за копач у глава плаче. Се растури од пцуење и модераториве го држат уште.

V

viktora

Гостин
Чекај сега, прво вчера цмиздреше дека новата влада исто се однесува како онаа на Гвујо кога мафијаши го нападнаа Диме Спасов, сега кога се испостави дека Дац ќе лета од работа наместо да го бранат, сега турете му го патљакот.

Битно Дац ќе добиел отказ.Тоа што гејциве на црепот муртински ќе му понудат документ во кој што бараат да се откажиме од се што имаме тоа е понебитна вест така?Море ташак,толку ли крклајката ти фаќа?
До сега Заев нема кажано НЕ на ниеден сосед за било што.Тиранска платформа,договор со Бг,нов закон за јазици се што побарале од него прифатил.Гарантирам и на грците ќе им угоди.
Ама битно му дал отказ на Дац и вие одма се помочавте дека работите отишле на подобро.Вие сте феномен,светско чудо.Како бе со тој памет преживувате само еден господ знае.

ДАЦ бе алоо![DOUBLEPOST=1517402963][/DOUBLEPOST]
Нема врска, битушанец држеше ниво некое, имаше фатено од тоа клозетите по Виена. Овој за копач у глава плаче. Се растури од пцуење и модераториве го држат уште.
Ако не ја разбираш разликата од пцуење и навредување ни копач не заслужуваш.Пушти го и самиот нека се измачува со тој памет.

Последно уредено од модератор:

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Плус е рамно на минус кога ставаш хроничен алкохоличар на јавна функција, знаеш дека ќе има катастрофална завршница само ги одбројуваш деновите кога тоа ќе се случи.
Епа нека го распуштат цело МАНУ :)

V

viktora

Гостин
Дац камен пијан прегазил девојче,добива отказ,цреповиве две страни пишуваат како работите тргнале на подобро и одма стнуваат оптимисти како државава напред ќе тргне.
А бе грам мозок немате.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Како праите стратегии у државата?
- Па по принципот „у мое време да се фрли лопата и да се исече лента“.

Како ќе пристапувате до тоа напиканите зградишта?
- Што има врска...

http://fokus.mk/noviot-klinichki-tsentar-najverojatno-ke-nikne-na-starata-lokatsija-zaev-veli-deka-e-zakonski-tenderot-so-italijanskata-firma/

Новиот Клинички центар најверојатно ќе никне на старата локација, Заев вели дека е законски тендерот со италијанската фирма

Нека се бават небањативе со Дац, пошо тоа е најбитно у моментов...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom