Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Mislim da sam podijelio oko 11 lista sa 300 konekcija .... mozda jos tu istu na vas 5? pa prelazimo na drugu od 200 konekcija i koliko vidim od 200 konekcija je lista bolja ima vise kanala itd... al ok nije ni bitno .. bitno je da u listama imaju nasi kanali

Niko od vas NE mora da se kako ovdje na forumu javno tako i na Pm zahvaljuje

Pozdrav

Mislim da sam podijelio oko 11 lista sa 300 konekcija .... mozda jos tu istu na vas 5? pa prelazimo na drugu od 200 konekcija i koliko vidim od 200 konekcija je lista bolja ima vise kanala itd... al ok nije ni bitno .. bitno je da u listama imaju nasi kanali

Pozdrav
Nadam se da cu biti u ovom izvlacenju.

Почитувани форумџии ќе Ве замолам во ПМ да ми испратите листа за ОТТ Плејер за смарт
ТВ која ќе биде функционална барем еден месец за екс ЈУ канали (спорт, национални телевизии, пинк, ХБО) Ви благодарам однапред. Дадената листа нема да ја споделувам. Поздрав и убав ден:);)

Pozdrav

Kad je prilika, treba je iskoristiti, pa se javljam i za ovu od 200 konekcija.
A, sto se tice zahvaljivanja, to je stvar opce kulture i nemoj da te to ljuti, jer radis dobro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom